Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Anas opet 'poljubio vrata': Bili su jako ljuti, nisu mi dali vizu

Nema ništa od vize, moram se strpjeti još koji dan. Pitali su me i zašto sam izlazio u hrvatske medije s izjavom da ne mogu izaći iz zemlje, rekao nam je Anas

Ahmad Sharbini
Foto: Ahmad Sharbini
64 komentara

Anas Sharbini i dalje je u Saudijskoj Arabiji iz koje ne može izaći nakon raskida ugovora s Al Ittihadom. U srijedu navečer Anas je trebao poletjeti kući, obećano mu je kako će ga viza čekati u zračnoj luci u Jeddahu, pa se zajedno s bratom Ahmadom spakirao, fotografirao se za uspomenu, no - još jednom je 'poljubio vrata'.

- Rekli su da Ahmad može otputovati, a ja ne. Nema ništa od vize, moram se strpjeti još koji dan. Pitali su me i zašto sam izlazio u hrvatske medije s izjavom da ne mogu izaći iz zemlje. Bili su jako ljuti - otkrio nam je Anas u čudu.

U isto su ga vrijeme zvali iz kluba te mu ponudili isplatu trećine ugovora, samo da izbjegnu sankcije Fife. Pregovori su bili iscrpljujući, šest sati su trajali, no dogovora nema na pomolu.

- Odvjetnik mi je savjetovao da ustrajem, jer ću na koncu ipak dobiti novac. Al Ittihad je najveći klub u Saudijskoj Arabiji, ima najviše navijača, najbogatiji su i neće propasti. Nedavno su potpisali ugovor s Qatar Airwaysom za 120 milijuna dolara, igračima su isplaćeni zaostatci, tako da se ne brinem za novac.

No, brine ga što ne može kući.

- Supruga se malo uplašila, ali bit će to na koncu sve u redu, prije ili kasnije. Nije ovo najgore što se čovjeku može dogoditi. Kad vidim što je zadesilo Turinu. Užas, ne mogu vjerovati.

Naši partneri pišu
Message