Obavijesti

Sport

Komentari 106

Ancelotti: Dinamo nije zalutao, zasluženo igra u Ligi prvaka...

Ancelotti: Dinamo nije zalutao, zasluženo igra u Ligi prvaka...
5

A to što dosad nije zabio niti jedan gol, nadam se da će tako ostati i u utorak. Ne bih imao ništa protiv, rekao je trener francuskog PSG-a Carlo Ancelotti na "presici"

VIDEO

"Modri" u utorak gostuju kod PSG-a u Ligi prvaka. Dinamo još nije zabio gol u ovom natjecanju, a domaći trener nada se kako se taj podatak neće mijenjati niti nakon utakmice PSG-a i Dinama na Parku prinčeva.

- Dinamo je prošao kroz kvalifikacije i nije zalutao u Ligu prvaka. Zaslužio je igrati Ligu prvaka i zaslužio je biti ovdje. A to što dosad nije zabio niti jedan gol, nadam se da će tako ostati i u utorak. Ne bih imao ništa protiv - rekao je Carlo Ancelotti na konferenciji za novinare dan uoči utakmice.

Zlatan Ibrahimović je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici dobio izravni crveni karton zbog "kung-fu" poteza kojim je brutalno startao na gostujućeg golmana.

- Ibrahimović je bio jako razočaran. Mislim da nije želio udariti golmana, već je to samo tako ispalo - rekao je Ancelotti i otkrio koliko daleko može njegov klub u Ligi prvaka:

- Ne mogu sada reći koliko daleko možemo. Cilj nam je biti prvi u skupini, Dinamo je još jedna stepenica prema tom cilju, a onda ćemo vidjeti dalje.

Ancelotti nema problema s umorom igrača.

- Nismo umorni. Svi igrači su dobro pripremljeni i ne bismo trebali imati s tim problema - rekao je.

Dinamo do boda s "ludom" utakmicom

Kad bi Dinamo odigrao ludu utakmicu, a PSG lošu, možda bismo mogli do boda. Moramo samo što više smanjiti pogreške i što duže izdržati bez bola, rekao je kapetan Dinama Ivan Kelava koji je na konferenciji za novinare bio u prisustvu trenera Ante Čačića.

- Protiv Dinama svi unaprijed upisuju bodove. Pokušat će nas odmah stisnuti i što prije riješiti utakmicu da bi se u drugom poluvremenu eventualno odmarali. Moramo biti maksimalno koncentrirani i ne dopustiti rani gol da utakmica bude neizvjesna. Ako u tome uspijemo, moglo bi biti dobro. Koncepcija će biti drugačija nego u Zagrebu - rekao je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union
Užas: Reprezentativca su zalili kiselinom, ima teške opekline
UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA

Užas: Reprezentativca su zalili kiselinom, ima teške opekline

Nogometaša Faisala Halima napali su opasnom kiselinom u trgovačkom centru u Maleziji. Nakon napada otežano razgovara i ima opekline po lijevoj strani tijela, a čeka ga višemjesečna pauza od nogometa