Obavijesti

Sport

Komentari 1

Krama: Još imam dva problema i ne znam hoću li moći do mora

Krama: Još imam dva problema i ne znam hoću li moći do mora
3

Sad je s koljenom sve u redu, nemam više nikakvih problema, ali zato me još boli desni gležanj. Nije me bolio kad sam ušao u igru protiv Fortune, ali me boli na treninzima i kad imam malo veći napor, kaže nam Krama

VIDEO

Dobro je da sam se vratio ove sezone, to me jako raduje, rekao nam je Andrej Kramarić (28) nakon što je odigrao 20-ak minuta u remiju Hoffenheima kod Fortune u Düsseldorfu. Doista, ove je sezone naš sjajni napadač imao puno pehova s ozljedama. Sve je počelo još prošloga ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Andrej i 24 pitanja

Pokretanje videa...

02:25

- Nikad u karijeri nisam imao ovoliko pehova s ozljedama. To je baš strašno. Ovu sezonu želim nekako privesti kraju i što prije je zaboraviti - rekao nam je prije dva mjeseca tužnim glasom Andrej Kramarić.

Zbog operacije desnog koljena nije igrao u prvih sedam kola. Prvu je utakmicu odigrao tek u listopadu protiv Schalkea. Bilo je od Schalkea do Schalkea. S obzirom da je i posljednju utakmicu odigrao protiv momčadi iz Gelsenkirchena prije prekida Bundeslige zbog korona virusa.

Odigrao je Krama prije Fortune posljednju utakmicu 7. ožujka, dakle, zaigrao je ponovno nakon tri mjeseca, a u Bundesligi je nakon nastavka sezone propustio četiri utakmice. Kroz travanj i svibanj su njegovi suigrači trenirali, a Andrej je svaki dan po tri-četiri sata bio na terapijama.

Bayern München - 1899 Hoffenheim

- Sad me boli lijevo koljeno i desni gležanj. Dakle, imam dva problema. Da se riješi jedan problem, onda ne bih mogao trenirati i igrati zbog drugog. Nije to toliko velika bol. Primjerice, u gležnju osjećam zatezanje, a to mi jako smeta. Valjda se i s koljenom i gležnjem mora dogoditi neki klik da sve sjedne na svoje mjesto - pričao je prije dva mjeseca.

Nakon toga se počela popravljati situacija s koljenom, ono je bilo sve bolje.

- Sad je s koljenom sve u redu, nemam više nikakvih problema, ali zato me još boli desni gležanj. Nije me bolio kad sam ušao u igru protiv Fortune, ali me boli na treninzima i kad imam malo veći napor - rekao nam je Krama i nastavio:

- No, odlučili smo da je najbolje da počnem pomalo igrati. Do kraja sezone ostale su još četiri utakmice. Pa bih i tu trebao imati minutažu. U borbi smo za Europu i nadam se da ću svojoj momčadi moći pomoći golovima i asistencijama.

Fortuna Düsseldorf - 1899 Hoffenheim

Hoffenheim do kraja sezone ima jako težak raspored, čekaju ga utakmice protiv Leipziga i Borussije Dortmund. Bundesliga se završava 27. lipnja, a Nijemci su već prije odlučili kako se ove sezone na tribine sigurno neće vraćati gledatelji.

- Baš je neobično igrati utakmice bez navijača, čudan osjećaj. Teško se naviknuti na sve te korona mjere, ali izgurat ćemo ovu sezonu nekako do kraja. Nadam se da će na početku iduće odmah na tribine moći navijači. Ne znam ni što me čeka kad ova sezona završi. Hoćemo li uopće imati ikakav odmor ili ćemo odmah nastaviti s pripremama za iduću sezonu. Ne znam hoću li moći i skoknuti do mora - kaže Kramarić.

Bitno je da se on vratio na travnjak, ove je sezone u Bundesligi odigrao samo 1187 minuta. Nastupio je u 15 utakmica i zabio je sedam golova. Bilo bi ih više da nije bilo ozljeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja