Obavijesti

Sport

Komentari 22

Andrić: Ma vi se šalite! Nazvao je sinove po meni i Modriću?!

Andrić: Ma vi se šalite! Nazvao je sinove po meni i Modriću?!
1

Javi Marquez, suigrač našeg Ivana Kelave, dobio je sina i dao mu ime po igraču koji je nedavno dao gol njegovoj Granadi - našem Modriću. Ali to nije sve, ima i drugog sina...

VIDEO

Španjolski nogometaš dao je ime jednom sinu po meni, a drugome po Modriću?! Ma, vi se zezate! Ovo mi je prvi glas, s tim Javijem Morenom Marquezom nikad nisam igrao. A kad malo bolje razmislim, i nije to tako čudno, ipak sam ja bio nekakav igrač, nasmijao se Srđan Andrić.

Javi Moreno Marquez, nogometaš španjolske Granade, sinoć je dobio drugo dijete, a nazvao ga je, vjerovali ili ne, Modrić. Ne Luka, već Modrić.

- Još dok mu je supruga bila u drugom stanju rekao mi je: ‘Ivane, ako bude muško, nazvat ću ga Modrić, po vašem veznjaku. Sinoć je Javi postao tata i doista je malog nazvao Modrić. Družim se s Javijem, jako je dobar i pozitivan dečko - kaže Ivan Kelava, Javijev suigrač.

Javi je ponosni otac dvaju sinova, a stariji također nosi ime po jednom hrvatskom nogometašu - Srđanu Andriću. Na prvi pogled pomislili biste da je Javi Andrićev prijatelj ili barem bivši suigrač, no nije. Njih dvoijca nemaju baš nikakvu poveznicu. Čak nisu igrali ni u istim klubovima. Andrić je počeo u Hajduku, potom igrao u Panathinaikosu, pa se vratio u Hajduk, da bi karijeru završio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Marquez je igrao u Espanyolu, Mallorci, Elcheu i Granadi. Jedina poveznica može biti Mallorca, odnosno možda je Javi gledao 3. pretkolo Lige prvaka u kolovozu 2001. kada je Hajduk igrao s Mallorcom.

- Stvarno ne znam zašto je starijeg sina nazvao Andrić. Rekao mi je da Modrić nije prvo dijete koje se zove po hrvatskim igračima, nego da mu se drugi zove Andrić. Stvarno sam ostao iznenađen. Pitao sam ga po kome mu je dao ime, a on mi je odgovorio: ‘Po Srđanu Andriću’. Kaže da ga je jako cijenio kao igrača. Javi također igra na mjestu veznog igrača, pa je možda to razlog - otkrio nam je Ivan Kelava.

Da stvar bude bolja, odnosno zabavnija, Javi Marquez Moreno rođen je u Barceloni, a sin mu nosi ime Modrić, po jednoj od najvećih zvijezda Real Madrida.

Niko Maloča, Angelina Jolić, Ronaldo Zinedine Hernandez

Slučaj “Javi Moreno Marquez” zabilježen je i u Hrvatskoj. Bivši kapetan Hajduka, Mario Maloča, sinu je dao ime Niko, po bivšoj zvijezdi Dinama i Hajduka Niki Kranjčaru. Korak dalje otišao je bivši igrač Varteksa, Ivan Jolić.

On je kćerkici dao ime Angelina, po slavnoj američkoj glumici i redateljici Angelini Jolie, pa se mala zove Angelina Jolić.

Ronaldo Zinedine Hernandez ime je dječaka koji igra za meksičku Santos Lagunu. Jedan je od najtalentiranijih meksičkih dječaka i igra za reprezentaciju do 15 godina-

- Veliki smo fanovi Reala. Moj suprug više voli brazilskog Ronalda, ja Zidanea, pa smo ga odlučili tako nazvati - kaže dječakova majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...