Obavijesti

Sport

Komentari 20

Andrija Vuković uoči Domžala: Ja bih odmah potpisao 'nulu'

Andrija Vuković uoči Domžala: Ja bih odmah potpisao 'nulu'
1

Ja bih odmah potpisao 0-0, kaže golman i kapetan Andrija Vuković, koji smatra kako je njegova momčad bolja od prošlogodišnje i kako se Domžale mogu proći

VIDEO

Za razliku od većeg broja svojih igrača koji će u Domžalama upisati prve europske minute, trener Splita Ivan Katalinić ima prilično iskustva igranja i vođenja europskih utakmica, pa čak i na najvišem nivou, u Ligi prvaka. Dugogodišnje ga je iskustvo, kaže, naučilo da je najbolje igrati bez kalkulacija. 

- U europskim kupovima se ne prolazi dalje bez igre. Nema šanse da se zavučemo u 16 metara i tako pokušamo izboriti prolaz u sljedeći krug – otkriva Katalinić.

- Hrvati su skloni podcijeniti svakoga, pogotovo Slovence, no uvjeravam vas kako su Domžale jako dobra momčad, protiv koje će biti jako teško igrati. Istina, odgovara nam njihov stil pas igre, no pitanje je kako će se naši igrači, kojima manjka međunarodnog iskustva, snaći na terenu. 

Splićani se nadaju pozitivnom rezultatu iz prvog susreta, koji bi im omogućio da u uzvratu izbore plasman dalje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja bih odmah potpisao 0-0 – kaže kapetan Andrija Vuković, koji smatra kako je njegova momčad bolja od prošlogodišnje. 

- Iz momčadi je otišlo nekoliko igrača no dobili smo i nekoliko novih, a svi skupa smo stariji i iskusniji za jednu sezonu. Meni je zbog toga tri puta veće samopouzdanje, vjerujem i mojim suigračima. 

Jedan od rijetkih igrača u crvenom koji neće imati problema s iskustvom prekaljeni je internacionalac Ivica Križanac, koji je s Zenitom 2008. osvojio i Kup UEFA. 

- Znam kako se osjećaju moji suigrači uoči euro debija no vjerujem kako ćemo im nas par iskusnijih dati samopouzdanja da prebrode početnu tremu. 

Danas je na stadionu Domžala bila zakazana uobičajena press konferencija no zbog izostanka bilo kakvog interesa slovenskih medija za ono što je imao poručiti trener Splita Ivan Katalinić, ona je otkazana. Nema sumnje kako će i to biti dodatni motiv Ivanu 'Groznom' da pokaže Slovencima što znaju njegovi momci. 

Katalinić bi prema najavama Domžalama trebao suprotstaviti momčad u sastavu:

Vuković – Marčić, Križanac, Vidić, Budiša, Šimić, Vitaić, Baraban, Čop, Rebić, Golubović. 

Slovenci misle da će biti 'gusto'

Siguran sam da će pitanje pobjednika biti neizvjesno u svih 180 minuta, a o prolazu bi mogao odlučiti jedan dobar potez ili pogreška, rekao je Darko Birjukov, trener Domžala 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića