Obavijesti

Sport

Komentari 106

Andrijašević: Bitna je namjera, Lešković me gurao s obje ruke

Andrijašević: Bitna je namjera, Lešković me gurao s obje ruke
1

AKO TO NIJE PENAL... Još jednom se Franko osvrnuo na dvojbenu situaciji u 92. minuti. Sudac Mario Zebec je nakon tog duela samo odmahnuo rukom prema Andrijaševiću

VIDEO

Bitna je namjera, mi sad možemo pričati o tome koliko je jako bilo to guranje, ali činjenica je da me Lešković odgurnuo s obje ruke. Krenuo sam prema lopti i osjetio njegov trzaj rukama, bio je to penal, rekao nam je jutro poslije derbija na Rujevici Franko Andrijašević.

Još jednom se Franko osvrnuo na dvojbenu situaciji u 92. minuti. Sudac Mario Zebec je nakon tog duela samo odmahnuo rukom prema Andrijaševiću.

>>> Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

- Sudac mi je nešto i govorio, ali iskreno nisam ga čuo - dodao je Franko, koji je prvi put u karijeri zabio gol Dinamu.

 

Golove koje je u dresu Rijeke i Lokomotive zabio protiv Hajduka nije slavio, sad je prvi put zabio protiv svoje druge bivše momčadi Dinama. Eksplodirao je nakon što je zabio glavom.

>>> Andrijaševićev gol pogledajte OVDJE.

- Naravno da sam tako eskplodirao, u tom smo trenutku Dinamu bježali sedam bodova. Ja sam kao igrač Dinama više vremena proveo u Lokomotivi, tako da se nisam baš previše vezao s momčadi iz Maksimira - kaže nam Franko, koji je protiv “modrih” zabio 13. gol u prvenstvu ove sezone. Specijalizirao se za golove glavom.

- U prvom trenutku sam mislio da sam u zaleđu, zbog toga sam pogledao pomoćnog suca - dodao je Andrijašević.

Imala je Rijeka plus sedam i praktički osiguran naslov prvaka do 86. minute i Soudanijeve majstorije škaricama.

>>> Soudanijeve škarice pogledajte OVDJE.

- Kad je zabio, nisam mogao vjerovati. Pitao sam se je li to moguće. Blizu njega su bila naša dva-tri igrača, a on je zabio na takav način. Potvrdio je svoju klasu - rekao je Franko.

Dominik Livaković bio je, uz Soudanija, junak aktualnog prvaka na Rujevici. Na početku utakmice sjajno je obranio jednu priliku baš Andrijaševiću.

- Skupa smo bili u reprezentaciji na turneji u Kini, a na početku sezone smo u Dinamu na pripremama u Sloveniji bili cimeri. Eto, tad ni on ni ja nismo bili u prvom planu, a sad smo jako važni u svojim klubovima - rekao je za kraj najbolji igrač Rijeke u ovoj sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'