Obavijesti

Sport

Komentari 15

Andrijašević: Pokušao sam više presinga na stoperima, uzalud

Andrijašević: Pokušao sam više presinga na stoperima, uzalud
2

Prvo poluvrijeme nisu ništa puno napravili, a u drugom su malo preuzeli inicijativu, bolje se kretali u sredini, ali mislim da se u ovoj utakmici više pitalo nas, smatra strijelac prvog pogotka, Franko Andrijašević

Drago mi je što sam prvu utakmicu za Rijeku uspio dati gol - započeo je strijelac prvog gola u derbiju, Franko Andrijašević, nakon remija Rijeke i Hajduka 1-1.  Bivši hajdukovac svoj gol nije htio slaviti. 

Franku je ovo debi za Rijeku po povratku iz inozemstva, a da nije bilo Teklića, ostao bi mu ovaj susret u odličnom sjećanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Mislim da smo prvo poluvrijeme bili dobri, bili smo visoko, imali konkretne šanse. Međutim, drugo poluvrijeme smo se povukli, ne znam iz kojeg razloga i dali njima da preuzmu inicijativu - rekao je Franko Andrijašević, ali i priznao:

- Kod gola nismo dovoljno visoko izašli na taj šut i Teklić je dobro pogodio za 1-1 i to je to. 

Nije ga fascinirala igra Hajduka.

- Prvo poluvrijeme nisu ništa puno napravili, a u drugom su malo preuzeli inicijativu, bolje se kretali u sredini, ali mislim da se u ovoj utakmici više pitalo nas. Bez njihovog presinga, mi smo se povukli iza na nekih 30 metara i dopustili njima da stvore prilike - priča Franko pa konstatira:

- Kad se pogleda cijela utakmica, mislim da je rezultat realan. 

I Franko je pokušao pritisnuti zadnju liniju Hajduka. 

- Vidio sam da nam se Hajduk šeta po nekih 40 metara, i svaki puta kad je bila povratna lopta na njihove stopere pokušao sam izaći u presing i pozvati druge, ali nije bilo rezultata - rekao je Andrijašević.

- Sigurno ćemo pokušati naći razlog zašto smo se samo tako povukli u drugom dijelu. Nakon primljenog gola smo čak par puta uspjeli pronaći dovoljno snage i zaprijetiti, ali eto nije bilo dovoljno. Pokušat ćemo otkriti zašto - zaključila je zvijezda riječke svlačionice.

Pokretanje videa ...