Obavijesti

Sport

Komentari 6

Angažirale psihologinju, a na kraju bile potpuno nespremne

Angažirale psihologinju, a na kraju bile potpuno nespremne
1

SVE DŽABE Ulaznice za drugi krug Europskog prvenstva u Zagrebu bit će potpuno besplatne. Umjesto 15.000, na utakmicama u Areni bit će tek od 200 do 300 ljudi...

VIDEO

Sve dvoboje Canjugine djevojke riješile su i prije posljednje utakmice! Inače je, kad se igra EP doma, to dobra vijest. U slučaju hrvatskih rukometašica to znači da je Euro završio tamo negdje u 56. minuti druge utakmice u skupini.

Idealni uvjeti za pripreme, optimizam kojeg je bilo za izvoz, domaći teren... Ništa nije pomoglo. Pa čak ni toliko spominjana psihologinja Bojana Jeličić.

- Napravila je ona puno, ali očito nije bilo dovoljno - kaže Kristina Elez misleći valjda da psihologinja baš i ne može zabijati golove.

Porazi u prve dvije utakmice EP-a koje organiziraš ne znače samo da si ispao, nego i da si uprskao cijeli projekt. Uzalud potrošeno vrijeme, još više potrošen novac kad curama na terenu problem predstavlja i vođenje lopte, dodavanje na metar i ostale elementarne rukometne stvari.

- Budimo realni, mi jednostavno nemamo kvalitetu - konstatirao je izbornik Vladimir Canjuga nekoliko trenutaka nakon što je logično i neizbježno objavio da odlazi s klupe.

I teško mu se nakon takve rečenice može kontrirati iako je uoči EP-a spominjao polufinale, medalju...

- A što sam trebao? Reći da nemamo šanse? Ljudski je curama dati nadu - brani se nakon nezapamćenog debakla izbornik u ostavci.

Iz hrvatske perspektive, bit će tužno pratiti drugu fazu u Zagrebu. U Areni se može očekivati 100, 200, možda čak i 300 ljudi.

- Činjenica je da dvorana neće biti puna, ali će ulazak biti besplatan. Svatko tko želi može doći gledati ženski rukomet - kaže Silvio Njirić, prvi čovjek organizacije za Hrvatsku.

- O ciframa koje su uložene ne mogu govoriti, ali mogu reći da ulaznice donose sedam-osam posto zarade. Dakle, HRS zbog ispadanja Hrvatske neće ući u minus, ali neće imati ni zarade. Pokrit ćemo se kad je riječ o financijama jer trećinu troškova snosi naš savez, trećinu gradovi domaćini, a trećinu EHF - kaže Njirić.

Canjuga: I muški rukomet će uskoro biti u problemima

Ženski rukomet čekaju teški dani, a slično bi uskoro moglo biti i u muškom, uvjeren je izbornik Vladimir Canjuga:

- Država je u gospodarskom ponoru, u klubovima nema novca, a klubovi stvaraju igrače. Da, bojim se i za budućnost muškog rukometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca
EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama