Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Nije ugodno kad nam viču s tribina, unese se strah u ekipu'

'Nije ugodno kad nam viču s tribina, unese se strah u ekipu'
1

Nije ugodno kad nam viču, unese se neki strah u momčad, volio bih da vratimo povjerenje i da bude sve po starome, da nas podrže. Nije nam lako jer mi dajemo sve od sebe, rekao je Ante Erceg

VIDEO

Hajduk je 3-1 pobjedom u Gradskom vrtu protiv Osijeka prošao u polufinale Kupa. Razgovarali smo s jednim od najboljih igrača splitskog kluba u posljednje vrijeme, Antom Ercegom.

Osijek?

- Najvažnije je da smo mi prošli i pobijedili, na neki način spasili sezonu. Svima je drago, bolja je i atmosfera u svlačionici i u klubu, sada idemo u Rijeku, želimo ostvariti što više pobjeda i vratiti samopouzdanje, rekao je Ante Erceg.

Koga biste željeli za protivnika?

- Pobjednika između Lokomotive i Rudeša, bilo bi nam puno lakše nego protiv Dinama i Rijeke, a u finalu je jedna utakmica, a u njoj, u Vinkovcima je 'ko koga, sve je moguće.

Zabili ste Dinamu, zabili ste Osijeku, sad još Rijeci...

- Najbitnije je da počnemo u kontinuitetu pobjeđivati i vratiti povjerenje svih koji navijaju za Hajduk.

S novim trenerom došli su i novi zahtjevi, nove impostacije. Kako se snalazite?

- Donio je neke nove zahtjeve koje pokušavamo izvršiti, želi da više igramo presing, da stišćemo protivnika stalno, ali to je nemoguće raditi 90 minuta. Pokušavamo to podignuti na što viši nivo. Jučer nismo htjeli jurcati za njima, jer smo znali da Osijeku ne odogovara kad im se protivnik malo povuče. U početku smo pokušavali na kontre i polukontre, tako smo i zabili prvi gol... Nakon primljenoga gola Nižić je spasio stvar, poslije je bilo lakše. Osijek je fizički stvarno jak, ali mi smo ponosni što smo ih mi jedini pobijedili u Gradskom vrtu, mi i Austrija. Nisu ni Rijeka ni Dinamo.

Bili ste mudriji i kompaktniji?

- Svjesno smo im pustili inicijativu, znali smo da će nas stisnuti prvih 15-20 minuta, doma su puno jači nego u gostima... Ponosan sam na momke, dosta puta smo padali psihološki nakon primljenih golova, moramo biti sretni zbog toga što smo prošli dalje.

Kako diše svlačionica?

- Pao nam je kamen sa srca, znamo kakva je atmosfera oko kluba i bilo nam je teško, ali eto, pokazali smo da smo pravi, borili smo se svih 90 minuta.

Što je trener rekao navijačima na tribini nakon utakmice?

- Ne znam, pretpostavljam da je tražio od navijača podršku, da ćemo davati sve od sebe da ih uveselimo, i da ćemo vratiti povjerenje...

Opet je bilo uvreda s tribina?

- Nije ugodno kad nam viču, unese se neki strah u momčad, volio bih da vratimo povjerenje i da bude sve po starome, da nas podrže. Nije nam lako jer mi dajemo sve od sebe, nekad je to bolje, nekad lošije.

Je li vam čestitao predsjednik?

- Bio je čestitati u svlačionici, ja ga nisam vidio jer sam bio na masaži.

Imate li kompleks Rijeke, niste ih dugo dobili?

- Nikako nam ne odgovaraju po stilu igre, ali trener Kopić je domaći trener, igrao je puno puta protiv njih, vjerojatno on ima informaciju i plan kako im se oduprijeti i pokušati doći do sva tri boda. Mi pokušavamo skupiti što više bodova do kraja sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače