Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ante Miše zna koliko tko može: Kod mene uvijek igraju najbolji

Ante Miše zna koliko tko može: Kod mene uvijek igraju najbolji
1

Sljedeću utakmicu s Cibalijom trener Hajduka odradit će bez Anasa Sharbinija, Danijela Subašića i Juricu Buljata, a van stroja je i ozlijeđeni Mirko Oremuš...

VIDEO

Sutrašnji ogled s Cibalijom nova je kvalifikacijska utakmica za trenera Hajduka Antu Mišu. Svaka nova utakmica i pobjeda daju mu više izgleda da i u slijedećoj sezoni ostane na klupi Hajduka. Uoči utakmice s Cibalijom Miše ne računa na suspendirane Anasa Sharbinija, Danijela Subašića i Juricu Buljata, a van stroja je i ozlijeđeni Mirko Oremuš. 

- Od momaka očekujem da prikažu trku i borbenost na razini onoga što smo igrali u Koprivnici, te da u kombinatorici bude barem malo manje pogrešaka. Imam još nekoliko dilema oko sastava, no kod mene je uvijek 14-15 standardnih, momčad koja pobjeđuje se ne mijenja - kaže Miše i dodaje kako nema previše vremena za eksperimente. 

- Dobro znam igrače, koliko tko može.... Kod mene uvijek igraju najbolji. Ono što mogu reći je da ćemo sigurno igrati s dva napadača. U gostima igraš s više veznih igrača, ali doma ipak treba postaviti napadačku opciju.

Trener Hajduka posebno je naglasio iskustvo protivničkog trenera Stanka Mršića. 

- Stanko je jedan od naših najboljih trenera, ima najveći broj utakmica prve lige i radi odličan posao s Cibalijom, koja je zadnjih godina najugodnije iznenađenje HNL-a. Iz godine u godinu ostaje bez velikog broja igrača, ali igraju jednako dobro i postižu odlične rezultate. No mi smo favoriti, igramo kući i tako ćemo se i postaviti.

Miše je upoznao i novog predsjednika, no bilo je to kurtoazno upoznavanje, nisu ništa posebno dogovarali. 

- Kratko smo popričali, čovjek dolazi s novim idejama, nadam se da će biti i uspješan - kaže Miše, a na provokaciju kako je i novi predsjednik Maleš igrao na poziciji libera, kao i on, samo se nasmijao. 

- Lakše ćemo se onda sporazumjeti...

Pitanje je kako će se novi predsjednik sporazumjeti s igračima kad krene u najavljenju akciju smanjenja ugovora. 

- Treba vidjeti po pravilniku kluba mogu li se ugovori mijenjati, jer svi su igrači dobro zaštićeni svojim ugovorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...