Obavijesti

Sport

Komentari 0

Anu 'izbacile’ zamagljene naočale i temperatura

Anu 'izbacile’ zamagljene naočale i temperatura
1

Naša najbolja skijašica Ana Jelušić u Mariboru po drugi put ove sezone nije izborila drugu vožnju. Nika Fleiss na kraju je osvojila 27. mjesto

VIDEO

Ništa nisam vidjela! Zbog vlage su mi se zamaglile skijaške naočale, koje sam čak htjela baciti tijekom slaloma. Užas, razočarana je jučer bila Ana Jelušić, najbolja hrvatska skijašica, nakon što se 38. mjestom u prvoj oprostila od druge slalomske vožnje na 44. Zlatnoj lisici. Nervozna, štapom je razbijala umjetni snijeg nadomak ciljne arene. Zaboravit će brzo prošli tjedan jer je, osim “proljetne” utrke, dobila i visoku tjelesnu temperaturu. Kako smo neslužbeno doznali, kriva je bila porcija školjaka u austrijskom restoranu prije četiri dana.
- Staza nije bila najbolja, a i kiša je padala. Kad sam prošla 15. vrata, kao da mi je mrak pao na oči. Moram ovo što prije zaboraviti - neutješna je bila Riječanka, koju je nakon utrke u pratnji dečka Borisa tješila Janica Kostelić.
I Nika Fleiss svoj nastup u Mariboru opisala je vrlo lošim.
- Da je riječ o muškima, vjerojatno ih ne bi niti pustili na stazu. Međutim, morala sam puno bolje. Niti u najgoroj noćnoj mori nisam očekivala ovakav rezultat - izjavila je Nika Fleiss, koja će 44. Zlatnu lisicu pamtiti po lošem 27. mjestu.
Za pobjednicom Nicole Hosp zaostala je 3,24 sekunde. Neočekivan dar ipak je nakratko popravio Nikino raspoloženje.
- Prva vožnja bila je za tricu, druga još lošija. Ipak, dar BBB-ovca malo me razveselio - izjavila je Samoborka, kojoj je dres darovao navijač Dinama iz Ljubljane.
Naša skijašica za uspomenu mu je ostavila startni broj. Potom je potražila svojeg psića i nestala iz ciljne arene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...