Obavijesti

Sport

Komentari 30

Argentinska veza za Arsenal; Sergio Agüero: Spreman sam

Argentinska veza za Arsenal; Sergio Agüero: Spreman sam
1

Uoči najvećeg derbija trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson poslao je pismo navijačima svog kluba u kojem ih moli za toleranciju prema rivalu Liverpoolu

VIDEO

Roberto Mancini poručio je kako je njegovo strpljenje za Balotellija bezgranično i da može slobodno raditi što hoće - pušiti, piti i tulumariti...

Nije mu trener Cityja ni najmanje zamjerio cirkus koji je izveo uoči utakmice s Realom, što se “slika” s cigaretom u ustima gdje stigne, Mario Balotelli jednostavno može što poželi.

- Pušenje? Ne, to nije moj problem. Ako Mario želi pušiti, to je njegov problem. Ako želi moje mišljenje, bolje mu je da prestane. Ali ako popuši deset cigareta na dan i zabije dva gola u svakoj utakmici, onda je to bolje - rekao je Mancini, a neki engleski mediji vjeruju kako će Balotelli danas protiv Arsenala (18 sati) zaigrati od prve minute.

Ili on ili Agüero. Cityjev spasitelj potpuno se oporavio od ozljede, a Mancini, čini se, njemu najviše vjeruje. Jedini koji ima sigurno mjesto u napadu je Tevez, za kojeg talijanski strateg mjesecima nije želio uopće čuti.

Sudar Cityja i Arsenala ipak će ostati u sjeni najvećeg derbija zbog kojeg je sir Alex Ferguson čak uputio pismo svojim navijačima.

“Naš rivalitet s Liverpoolom utemeljen je na odlučnosti da se završi na samome vrhu, a ne smije biti utemeljen na osobnoj mržnji”, dio je Fergusonova pisma u kojem poziva navijače na toleranciju.

Odnos navijača dvaju klubova posljednjih je godina bio posebice zategnut, a prošlosezonska kontroverzna situacija u kojoj je Liverpoolov napadač Luis Suarez rasistički vrijeđao Unitedova beka Patricea Evre dodatno je uzburkala strasti.

Zbog toga će navodno i uprave obaju klubova narediti spomenutom dvojcu da se rukuju i srdačno pozdrave. I time dodatno pokušati spustiti tenzije.

U zadnja četiri susreta Man. Cityja i Arsenala palo je tri gola

Iako obje momčadi prije svega misle na napad, u njihovim međusobnim utakmicama u posljednje vrijeme golova nema. U njihova zadnja četiri dvoboja palo je samo tri gola. Tri utakmice završile su rezultatom 1-0, jedna je bila bez golova. No mora se i taj dvoboj jednom otvoriti... 

United nije slavio kod Liverpoola gotovo pet godina

Sredinom prosinca 2007. godine Manchester United posljednji put je slavio na Anfieldu, od tada su jedanput remizirali i čak četiri puta izgubili. Na ovoj utakmici, ako je vjerovati statistici, moralo bi biti golova. Naime, u posljednjih 20 godina samo je jedna utakmica završila 0-0. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti