Obavijesti

Sport

Komentari 54

Armada nasrnula na braću: Ahmad dobio šaku u glavu!

Armada nasrnula na braću: Ahmad dobio šaku u glavu!
1

Navijači Rijeke fizički su napali Ahmada Sharbinija večer uoči jadranskog derbija. No i prije toga su u Rijeci radili velik pritisak na oba 'odbjegla' brata

VIDEO

Braća Sharbini u Rijeci su dočekani šakama! Noć uoči njihova debija za Hajduk na Kantridi, bivše igrače Rijeke u Opatiji, kraj hotela Adriatic u kojemu je odsjeo Hajduk, oko 22.15 sati napalo je nekoliko mladića. Prvo su ih vrijeđali, a onda je Ahmad, koji je bio u društvu brata Anasa, Hajdukova liječnika dr. Jurice Rakića i nekoliko riječkih prijatelja, pokušao izbjeći veći sukob. Ali ga je netko napao s leđa i udario šakom između oka i uha! Srećom, uspio se u zadnji tren malo izmaknuti pa udarac nije bio suviše jak. Zaradio je “samo” masnicu.
- Iznenadio me udarac, ali ipak, nije bio snažan pa neće biti većih posljedica - rekao je Ahmad, koji je napad prijavio policiji. Zato će nedjeljni Hajdukov trening uoči utakmice čuvati jake snage interventne policije.
Inače, braću Sharbini su danima upozoravali da čuvaju noge, a oni kažu kako su spremni na sve, no ne očekuju bilo kakav incident. Ipak, napali su ih, a ugodno im neće biti niti večeras na travnjaku Kantride.
- Neće biti ugodno, to je sigurno, no mi ćemo se koncentrirati samo na teren i na igru - kaže stariji brat Ahmad i dodaje:
- Zabijemo li na Kantridi, slavlja neće biti. Ipak previše poštujemo klub i navijače Rijeke da bismo ih tako provocirali.
Još 1986. godine na Kantridi je u Hajdukovu dresu debitirao Nenad Gračan, bivši igrač Rijeke. Svoju dobru igru okrunio je golom, no nedugo potom Mladen Mladenović grubim mu je startom slomio nogu.
- Razmišljao sam o tome, ali nije me strah. - izjavio je Anas Sharbini, koji je obećao Hajdukovim navijačima da neće otići iz Splita dok ne osvoji naslov prvaka.
Drago mu je što se i Gračan javio te u medijskom istupu pokušao smiriti tenzije.
- Čelnici obaju klubova moraju dobro paziti što govore kako se opet ne bi dogodilo zlo, a igrači moraju paziti jedni na druge jer svi žive od nogometa - poručio je Gračan, koji još nije siguran hoće li uživo na Kantridi gledati derbi:
- Previše sam stresno proživio neke stvari kao igrač i ne treba mi nikakvo podsjećanje. Nisam siguran idem li na utakmicu, odlučit ću u posljednjem trenutku...
Hajduk će na Kantridi biti oslabljen, bez Andrića, Rodića, Paraibe, Aračića... Novi trener Reja igrat će ipak s trojicom napadača.
- Nećemo dopustiti Hajduku da se vadi protiv nas na Kantridi! Ganjat ćemo ih po terenu - rekao je Rijekin trener Robert Rubčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'