Obavijesti

Sport

Komentari 63

Armada slavila 26. rođendan, uspavanka Rijeke i Dinama...

Armada slavila 26. rođendan, uspavanka Rijeke i Dinama...
7

Nastavak utakmice donio je još manje prilika. Bila je to prava uspavanka u kojoj se sve svodilo na dalekometne pokušaje, koji nisu bili nikakva opasnost za golmane

VIDEO

Rijeka i Dinamo su u posljednjoj utakmici 30. kola na Kantridi odigrali  pravu uspavanku u kojoj nije bilo golova, završilo je 0-0.

Utakmica je počela minutom šutnje kojom su odali počast preminulom Ivanu Turini.

Na prvu veliku priliku na utakmici gledatelji su čekali do 12. minute kada je Husejinović prošao po lijevoj strani i vratio nečuvanom Sammiru na 10-ak metara, ali udarac hrvatskog reprezentativca obranio je golman Rijeke Mance.

U 16. minuti zatresla se mreža Dinama nakon udarca Benka, ali suci su gol opravdano poništili zbog zaleđa.

U samoj završnici prvog poluvremena pokušao je Brezovec, ali njegov udarac otišao je iznad gola.

Nastavak utakmice donio je još manje prilika. Bila je to prava uspavanka u kojoj se sve svodilo na dalekometne pokušaje, koji nisu bili nikakva opasnost po gol Rijeke, odnosno Dinama.

- Nakon dugo vremena smo igrali u prekrasnom ambijentu i svaka čat svima koji su danas bili na Kantridi. Bio je to pravi nogometni ambijent u kojem je igračima gušt igrati - rekao je trener Dinama Kruno Jurčić te dodao:

- Izašli smo dobro na Kantridu, s pravim "gardom" i "dinamovski" imali kontrolu utakmice. Naravno, imali smo par individualnih pogrešaka, ali i kontrolu utakmice. Nisam zadovoljan s dvije stvari: što ulazimo u poluprilike koje ne realiziramo i to nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Druga stvar s kojom nisam zadovoljan jest što na kraju nismo izgledali organizirano i ne želim da momčad tako igra na kraju. Unatoč tome, čestitke mojim igračima koji su pružili dobru igru te igračima Rijeke.

Trener Rijeke Matjaž Kek istaknuo je kako nije zadovoljan bodom, iako je osvojen protiv Dinama.

- Netko bi rekao da moraš biti zadovoljan s bodom protiv Dinama, ali ja nisam. Ako nemaš dovoljno hrabrosti na terenu, ne možeš niti očekivati pobjedu. Ovo je realni ishod - rekao je Kek.

Rođendan Armade

Armada je danas slavila 26. rođendan, a to su obilježili s dvije bakljade, koje su nakratko prekidale utakmicu. Prva je bila u 26. minuti, a druga u 60. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled