Obavijesti

Sport

Komentari 12

Arsenal, Everton i City teškom mukom, Man. United vrlo lako

Arsenal, Everton i City teškom mukom, Man. United vrlo lako
4

U 4. kolu FA kupa, Jelavić je "apstinirao" od pogodaka u pobjedi nad Boltonom 2:1. Mučenje je imao i Arsenal, koji je kod drugoligaša Brightona pobijedio 3:2

VIDEO

Nastavlja se post Nikice Jelavića. Hrvatski napadač i dalje ne može pronaći put do mreže. U zadnjih mjesec i pol dana postigao ih je samo dva u 10 utakmica, posljednji put još 7. siječnja protiv niželigaša Cheltenhama u FA kupu. A sad je prestao zabijati i u tom natjecanju. 

U 4. kolu FA kupa, Jelavić je "apstinirao" od pogodaka u pobjedi nad drugoligašem Boltonom 2:1. Iz igre je izašao u 80. minuti, a da stvar bude gora, upravo je Heitinga koji ga je zamijenio, donio Evertonu prolaz u peto kolo pogotkom u 90. minuti. Prvi gol za Everton djelo je Pienaara.

Mučenje je imao i Arsenal, koji je kod drugoligaša Brightona pobijedio 3:2, ali uz puno muke. Dvaput su Giroudove pogotke "poništavali" domaći nogometaši, a 'topnici' su uspjeli obraniti tek treće vodstvo, koje im je u 85. minuti donio Walcott.

Manchester City provukao se u peto kolo engleskoga FA kupa nakon što je u gostima s minimalnih 1:0 svladao neugodni Stoke. Jedini pogodak na utakmici djelo je braniča Pabla Zabalete koji je zatresao mrežu u 85. minuti.

Inače, bila je to prva pobjeda 'građana' na gostovanju kod Stokea uopće. U dosadašnjih šest izleta na stadion Brittaniju ostvarili su četiri remija i dva poraza. Također, bio je ovo prvi domaći poraz Stokea u FA kupu u devet odigranih utakmica.

Manchester United lakše je od očekivanog prošao u peto kolo engleskoga FA kupa. U utakmici igranoj na Old Traffordu crveni vragovi uvjerljivo su svladali londonski Fulham rezultatom 4:1. U vodstvo ih je već u drugoj minuti s bijele točke doveo Giggs, u 50. je na 2:0 povećao Rooney, a posao je s dva pogotka (u 52. i 6.) dovršio Chicharito. Čast gostiju spasio je Hughes pogotkom u 77. minuti.

Potop Fulhama na terenu Uniteda s klupe za pričuve odgledao je hrvatski napadač Mladen Petrić.

Dodajmo još da su ogromno iznenađenje priredili nogometaši Lutona. Petoligaš je u gostima svladao premijerligaša Norwich 1:0 i tako postao prvi amaterski klub nakon 27 godina koji je u gostima izbacio stanovnika elitnoga ranga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku