Obavijesti

Sport

Komentari 26

Arsenal slavio, nevjerojatan promašaj Aubameyanga! O ovome će se još dugo pričati

Arsenal slavio, nevjerojatan promašaj Aubameyanga! O ovome će se još dugo pričati

Arsenal je u 13. kolu Premier lige pobijedio Newcastle 2-0 golovima Sake i Smitha Rowea, no utakmicu je obilježio promašaj kapetana Aubameyanga. Promašio je cijeli gol s jednog metra

VIDEO

Na početku sezone mirisalo je na katastrofu. Arsenal je nakon prva tri kola bio posljednji klub Premier lige s nula bodova i bez postignutog gola. Mikel Arteta bio je već bivši, navijači su zazivali njegov odlazak, no vlasnici kluba su mu vjerovali. Igra je bila katastrofalna, rezultati još gori, ali očito su vidjeli nešto što drugi nisu.

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Samo tri mjeseca kasnije Arsenal je s posljednjeg mjesta doplovio do pete pozicije! U posljednjih deset utakmica izgubio je tek od Manchester Cityja i Liverpoola, dvaput remizirao te šest puta slavio. Topnici imaju izuzetno talentiranu i potentnu momčad kojoj je samo falila injekcija samopouzdanja. To su dobili i sada lete terenom.

Premier League - Arsenal v Newcastle United

Arsenal je u 13. kolu Premier lige pobijedio Newcastle 2-0, usidrio se na petoj poziciji s četiri boda više od Wolverhamptona te došao samo na tri boda od drugoplasiranog Cityja uz utakmicu više. Ne zaboravimo, prije samo tri mjeseca 'građani' su se iživljavali nad topnicima utrpavši im pet komada. A vrlo lako je moglo biti i više. 

Za sedmu pobjedu Arsenala u sezoni strijelci su bili Saka u 56. minuti te Martinelli u 66. minuti. No, baš nitko nakon utakmice neće pričati o njihovim golovima, već o nevjerojatnom promašaju kapetana i najboljeg igrača Pierrea-Emericka Aubameyanga. 

Premier League - Arsenal v Newcastle United Premier League - Arsenal v Newcastle United

Igrala se 40. minuta, hitronogi Saka probio je lijevu stranu i ubacio u peterac. Smith-Rowe pucao je glavom, Dubravka mu je sjajno obranio, ali lopta je pala točno na nogu Aubameyanga. Bio je na metar od gola, potpuno neometan i sam, trebao je samo dotaknuti loptu i pospremiti je u mrežu, no jako loše ju je zahvatio pa je završila skoro u autu na desnoj strani. Uhvatio se za glavu gabonski napadač, kao i domaći navijači, no srećom po njega, promašaj u stilu Ilije Sivonjića nije koštao njegovu momčad bodova. Spasili su ga njegovi suigrači u nastavku utakmice.

Kako god, ovaj promašaj definitivno ulazi u rubriku 'najnevjerojatnijih promašaja svih vremena', a vrlo lako bi mogao odnijeti krunu za ovu sezonu. 

Video pogledajte OVDJE

Premier League - Arsenal v Newcastle United

Arsenal je tako nastavio sa sjajnim nizom. Arteti se opasno tresla klupa u kolovozu, ali uspio je preporoditi momčad. Ustalio je početnih 11, a dijamanti poput Sake, Odegaarda, Martinellija i Smitha-Rowea, uz palicu iskusnih igrača poput Aubameyanga, su konačno zasjali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe