Obavijesti

Sport

Komentari 1

Arsenal u sudačkoj nadoknadi slomio Manchester United

Arsenal u sudačkoj nadoknadi slomio Manchester United

Bila je to odlična utakmica, puna trke, prilika i golova, a posebno je bila uzbudljiva sama završnica u kojoj su se obje momčadi radovale, ali na kraju su uzdignutih ruku teren napustili "topnici"

VIDEO

U velikom derbiju 4. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na stadionu Emirates pobijedio Manchester United sa 3-1 postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi.

Prvu veliku priliku imao je Arsenal, no gotovo je nevjerojatno što je Kai Havertz promašio u 13. minuti. Gosti su svoju prvu priliku pretvorili u vodstvo. Christian Eriksen je u 27. minuti sjajno uposlio Marcusa Rashforda koji je ušao u kazneni prostor i lijepo pogodio u suprnotni kut.

Međutim, samo 110 sekundi kasnije Arsenal je izjednačio, a pogodak je nakon sjajne akcije zabio Martin Odegaard. U nastavku susreta sve do "lude" završnice nije bilo golova.

ManU je u 89. minuti stigao do nove prednosti, gosti su povuklui brzu kontru koju je u pogodak pretvorio Alejandro Garnacho. "Crveni vragovi" su burno proslavili pogodak, no uzalud. Nakon što se uključio VAR gol je poništen zbog zaleđa.

No, u šestoj minuti nadoknade sve je bilo čisto. Bukayo Saka je ubacio iz kornera, Declan Rice pucao unutar šesnaesterca, a lopta je pogodila nekoga, promijenila malo smjer i ušla pored Andrea Onane u gol. Točku na "i" Arsenal je stavio u 11. minuti nadoknade nakon sjajne kontre. Gabriel Jesus je odlično povukao, "slomio" Digo Dalota, te pored nemoćnog Onane zabio za konačnih 3-1.

Premier League - Arsenal v Manchester United

U ranije odigranom susretu Liverpool je daleko lakše nego što se to očekivalo pobijedio Aston Villu sa 3-0.

Dominik Szoboszlai je već u trećoj minuti zabio za "Redse", postavši tek četvrti mađarski nogometaš koji je zabio gol u Premier ligi nakon Zoltan Gere, Tamasa Priskina i Akosa Buzsakyja.

Na 2-0 je povisio Matty Cash pogodivši u 22. minuti vlastitu mrežu, dok je pobjedu domaćina potvrdio Mohamed Salah u 55. minuti.

Crystal Palace i Wolverhampton su odigali odličnu utakmicu, posebno drugo poluvrijeme u kojem je palo čak pet golova, a na koncu je domaćin slavio sa 3-2.

Dva gola za londonski sastav zabio je Odsonne Edouard (56, 84), a među strijelce se upisao i Eberechi Eze (78), dok su za Wolverhampton zabili Hwang Hee-Chan (65) i Matheus Cunha (90+6).

Na ljestvici vodi Manchester City s maksimalnih 12 bodova, dok Tottenham, Liverpool, West Ham i Arsenal imaju po 10 bodova.

Manchester United drži skromno 11. mjesto sa šest bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac