Obavijesti

Sport

Komentari 42

Artem Milevski ima novi klub

Artem Milevski ima novi klub

U klubu osnovanom 2015. godine čeka ga i jedan Hrvat, Mislav Matić (20), koji je ponikao u sinjskom Junaku. Milevski je posljednji angažman imao u bjeloruskom Dinamu iz Bresta. Otvorio je i pivnicu

VIDEO

Ukrajinski napadač Artem Milevski (35) vratio se u domovinu. Postao je novi igrač prvoligaša FK Minaj. Za 11. momčad tamošnje lige potpisao je ugovor na godinu i pol dana.

U klubu osnovanom 2015. godine čeka ga i jedan Hrvat, Mislav Matić (20), koji je ponikao u sinjskom Junaku. Milevski je posljednji angažman imao u bjeloruskom Dinamu iz Bresta. 

Milevski je u Ukrajini obožavan zbog vrhunskih nastupa za kijevski Dinamo, a vole ga i u Dalmaciji. Milevski je u Hajduk došao 2014. iz turskog Gaziantepspora, proveo u Splitu godinu dana, ali više je partijao, negoli je što je trenirao. Ipak, publika ga je obožavala zbog boemskog stila života i sjajnih tehničkih sposobnosti.

Miranda Čikotić/ Pixsell

Ruku spasa pružio mu je nekadašnji suigrač iz Dinama, Goran Sablić, koji je tada vodio RNK Split. Milevski je izigrao i njegovo povjerenje. Policijska patrola zaustavila ga je, bio je alkoholiziran, a nije imao ni dokumente pa je morao u stanicu. 

- Kad sam predlagao njegov dolazak, bio sam uvjeren da neće izigrati moje povjerenje, uputio sam ga i na kodeks ponašanja koji vrijedi za sve igrače. No, nije se držao kodeksa, ali i našeg osobnog dogovora i raskid ugovora jedino je logično rješenje - kazao je tad šokirani Sablić.

Miranda Čikotić/PIXSELL

Milevski već intenzivno razmišlja o završetku karijere. Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom krenuo je u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promotor. Ipak Artem nešto znači u nogometnom smislu i omiljena je osoba na kijevskim ulicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu