Obavijesti

Sport

Komentari 1

Atalanta izbacila Milan, Pašalić blizu drugog trofeja u karijeri!

Atalanta izbacila Milan, Pašalić blizu drugog trofeja u karijeri!
5

Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 42. minute umjesto ozlijeđenog Martena De Roona. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Nizozemac Teun Koopmeiners

VIDEO

Nogometaši Atalante izborili su plasman u polufinale talijanskog Kupa nakon što su u četvrtfinalnom ogledu na San Siru pobijedili Milan sa 2-1.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Nizozemac Teun Koopmeiners.

Milan je poveo u 45. minuti golom Rafaela Leaoa na asistenciju Thea Hernandeza. No samo dvije minute kasnije Koopmeiners je zabio za 1-1. U 59. minuti gosti su dobili kazneni udarac. Alejandro Jimenez je srušio Alekseja Mirančuka, a sudac Marco Di Bello pokazao na bijelu točku. Koopmeiners je sigurno zabio za 2-1.

Coppa Italia - Quarter Final - AC Milan v Atalanta

Milan je bio blizu izjednačenja u 71. minuti, pucao je Christian Pulišić, ali je golman obranio. U 88. je zaprijetio i Yunus Musah, ali je Marco Carnesecchi još jednom bio spreman.

Gosti su do pobjede stigli bez trenera Gian Piero Gasperinija koji je u 38. minuti isključen zbog prigovora. Hrvatski nogometaš Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 42. minute umjesto ozlijeđenog Martena De Roona.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Atalanta će u polufinalu igrati protiv Fiorentine koja je u utorak boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Bolognu sa 5-4 nakon što je susret završio bez golova.

U drugom polufinalu igrat će Lazio i pobjednik sutrašnjeg ogleda između Juventusa i Frosinonea.

Lazio je mjesto među četiri najbolje momčadi u Kupu izborio pobjedom protiv gradskog suparnika Rome sa 1-0. Derby della Capitale odlučio je pogodak Mattije Zaccagnija iz jedanaesterca u 51. minuti.

Coppa Italia - Quarter Final - Lazio v AS Roma

Bio je to najljepši poklon navijačima "Nebesko-plavih", dan nakon proslave 124. rođendana Lazija.

Najbliže izjednačenju Roma je bila u 89. minuti kada je Andre Belotti odlično pucao, no Christos Mandas je sjajno obranio, a potom ispred igrača Rome izbacio loptu u korner. U osmoj minuti nadoknade odličnu priliku je imao i Romelu Lukaku, ali je napadač Rome škaricama pucao preko gola.

Lazio je zadnje tri minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Pedro sakupivši dva žuta kartona u svega dvije minute. U posljednjim sekundama s igračem manje je ostala i Roma nakon što je zbog udaranja isključen Sardar Azmoun. Hrvatski nogometaš Toma Bašić nije igrao za Lazio.

Bio je to već uobičajeno, dvoboj visokih tenzija, a za red na i oko Olimpica brinulo je više od tisuću policajaca i redara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše