Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čarolija Diega na Nou Campu, Neymar je spasio Barcelonu...

Čarolija Diega na Nou Campu, Neymar je spasio Barcelonu...
14

Barcelona i Atletico Madrid odigrali su 1-1 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Atletico je poveo sjajnim golom Diega s 30 metara. Barca se vraća preko Neymara

VIDEO

Primio je loptu na desnoj strani i opalio s 30-ak metara. Nou Camp je utihnuo... Majstorijom Brazilca Diega Atletico je vodio protiv Barcelone od 56. minute.

No vodstvo je trajalo samo 15 minuta. Do majstorije Inieste. Veznjak Barcelone, najbolji igrač večerašnje utakmice, fenomenalnom je loptom izbacio cijelu obranu Atletica, a Neymaru je preostalo samo da je pospremi u mrežu. 

Barcelona i Atletico Madrid odigrali su 1-1 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. I četvrti ovosezonski susret ove dvije momčadi završio je bez pobjednika. 

- Očekivali smo ovakvu utakmicu protiv jakog Atletica. Imali smo posjed lopte, ali odlično su se branili. Ovo nije dobar rezultat za nas i morat ćemo ići na pobjedu u Madridu - rekao je Xavi nakon utakmice.

Zicer Ville i dvije ozljede

Prvo poluvrijeme na Nou Campu obilježio je zicer Davida Ville iz 5. minute utakmice. Villa je bio sam pred golom Barce i mogao je zabiti svom bivšem klubu, ali promašio je. 

U 12. minuti zbog ozljede je morao izaći Gerard Pique. Ista sudbina zadesila je Diega Costu koji je izdržao pola sata. 

Diego umjesto Diega - gol za pamćenje

Umjesto Diega Coste ušao je njegov imenjak. Omaleni brazilski veznjak zabio je gol kakav se ne viđa svaki dan. Pinto će ga sanjati jer lopta je završila u njegovom, prvom kutu. Pitanje je kako bi Valdes reagirao...

Courtois kaže - nema gola

Barcelona je imala posjed lopte, Barcelona je imala dominaciju, ali Diego Simeone taktički je gotovo savršeno postavio igrače. Dugo su se Katalonci mučili s obrambenim blokom gostiju. 

Nakon Neymarovog gola nastala je mala panika u redovima Atletica. Barcelona je opasno pritisnula, ali Courtois na golu Atletica čudesno vadi lopte Iniesti i Messiju.

- Igrali smo dobro i očekujemo sličnu utakmicu za osam dana. Moramo ih zatvoriti i pokušati iznenaditi iz kontri. Igrajući na Vicente Calderonu za nas je kao da imamo dodatnog igrača. Nosit će nas navijači - rekao je jedan od junaka Atletica večeras, sjajni golman Thibaut Courtois.

Atleticu dosta i 0-0

Na kraju 1-1 i zanimljiva utakmica za osam dana u Madridu. Možda u petom ovosezonskom susretu ova dva kluba konačno dobijemo pobjednika. Možda i ne. Atletico i s 0-0 ide u polufinale. 

Polufinale koje čeka 40 godina...

Liga prvaka, četvrtfinale, prva utakmica:

  • Barcelona - Atletico 1-1 (Neymar 71 / Diego 56)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...