Sport

Komentari 9

Atletico zavijen u crno: U slavlju je poginuo mladi navijač (14)

Atletico zavijen u crno: U slavlju je poginuo mladi navijač (14)

Dječak je s pola tijela virio iz automobila slaveći Atleticov naslov prvaka mašući zastavicom. Udario je glavom u zid podzemne garaže i smrtno nastradao. Automobilom su upravljali prijatelji dječakovih roditelja

Atletico Madrid osvojio je naslov prvaka Španjolske. Veliko slavlje prekinula je tragična smrt mladog navijača (14), koji je nastradao u podzemnoj garaži u Madridu, javlja Marca.

Prema riječima očevidaca, nemile scene dogodile su se na ulazu u podzemnu garažu. Dječak je s pola tijela virio kroz prozor automobila slaveći i mašući zastavicom Atletica pa pri ulasku udario glavom u zid.

Automobilom su upravljali prijatelji dječakovih roditelja dok je s njima u vozilu bio i njegov brat.

Dječak je od siline udarca zadobio fatalne ozljede i premda je hitna pomoć u ekspresnom vremenu stigla na mjesto događaja, spasa mu nažalost nije bilo. Više od sat vremena trajalo je oživljavanje, no mladi život nisu mogli spasiti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Roditelji preminulog dječaka također su ubrzo stigli na mjesto tragedije, a s njima i psihološki tim koji je pomogao roditeljima, ali prvenstveno dječakovu bratu koji je svjedočio tragediji.

Najčitaniji članci