Obavijesti

Sport

Komentari 1

ATP nagradio Umag, turnir koji je najbolji doživljaj za navijače

ATP nagradio Umag, turnir koji je najbolji doživljaj za navijače
1

Najstariji i najprestižniji hrvatski teniski turnir, Umag, prepoznat je kao – Best Fan Experience (najbolji doživljaj za navijače) zbog jedinstvenog zabavnog programa

VIDEO

Krovna međunarodna teniska organizacija ATP dodijelila je Studena Croatia Openu nagradu za izvrsnost – European Tournament Awards of Excellence. Najstariji i najprestižniji hrvatski teniski turnir prepoznat je kao – Best Fan Experience (najbolji doživljaj za navijače) zbog jedinstvenog zabavnog programa koji uz odličan tenis gledateljima nudi brojne koncerte i DJ partyje, ali i predstavljanje visoke domaće i svjetske kuhinje kroz Istria Gourmet Festival. Ovo je već peta nagrada ATP-a u 23. godine dugoj tradiciji umaškog turnira. 

– Iznimno nam je drago da je ATP Studena Croatia Open na dodjeli nagrada za izvrsnost ATP European Tournament Awards of Excellence za 2011. godinu proglašen dobitnikom nagrade u kategoriji turnira koji nude najbolji doživljaj navijačima Best Fan Experience. Umag je među ATP turnirima širom svijeta postao poznat po svom zabavnom programu koji raste iz godine u godinu i postaje sve snažniji.

Čestitamo organizatorima turnira na ovom izvanrednom postignuću, rekao je Laurent Delanney, izvršni direktor ATP Europa.

Direktor Umaga Vanja Božičković ponosan je:

– Ova je nagrada velika čast i potvrđuje naš kontinuirani rad na kvaliteti organizacije, no istodobno je i velika obveza. Obveza da i ove godine, u 23. izdanju turnira koji će se održati od 5. do 15. srpnja, i posjetiteljima i igračima iznova pružimo vrhunski doživljaj. 

Umaško natjecanje već dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi. 

Ova nagrada čak je peta nagrada za izvrsnost dodijeljena turniru, 1998. nagrađen je za Kids Promotion, 2000. za Player Area Improvement, 2001. za Tournament Operations, a 2005. za Outstanding Advertising and PR.

Ove se godine Umag našao u društvu uglednih europskih turnira koji je također nagradio ATP-a. Båstad je tako nagrađen za Best Player Services, Rotterdam za Most Improved Venue, Halle za Best Media Services, a Pariz je prepoznat kao Best Marketing and Promotion.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku