Obavijesti

Sport

Komentari 12

Atraktivna Alisha: Prekinula je sa suigračicom, a sad potvrdila vezu s brazilskim nogometašem

Atraktivna Alisha: Prekinula je sa suigračicom, a sad potvrdila vezu s brazilskim nogometašem

Nogometašica Alisha Lehmann je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim odabranikom Douglasom Luizom, također igračem Aston Ville. Tako je potvrdila glasine koje zuje već mjesecima

VIDEO

Što je zajedničko švicarskoj nogometašici Alishi Lehmann i brazilskom nogometašu Douglasu Luizu? Oboje igraju za Aston Villu, primaju plaću od istog poslodavca, žive u istom gradu i nogomet je njihov život. Kada su uočili da imaju toliko toga zajedničkog, zbližili su se i rodila se ljubav. 

Pokretanje videa...

Engleska nogometašica se vraća na terene 01:14

Alisha Lehmann (22) jedna je od onih koja privlači pažnju gdje god dođe. Što zbog svojih nogometnih vještina, ali i bogomdane ljepote. 

Women's Super League - Leicester City v Aston Villa

Alisha od prošle godine igra za Aston Villu, a osim što je jedna od najvećih zvijezda engleske lige, u vrtlog javnosti ušla je nakon što se doznalo da je u vezi sa suigračicom iz reprezentacije Romanom Bachmann. No, njihova romansa nije dugo potrajala, a atraktivna nogometašica već je uplovila u novu vezu. Ovaj put sa suprotnim spolom.

Već neko vrijeme šuška se kako je u vezi s nogometašem Aston Ville i brazilskim reprezentativcem Douglasom Luizom, a sada je to i sama potvrdila.

Premier League - Aston Villa v Manchester United

Lehmann je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim odabranikom i dala do znanja kako je zaljubljena preko ušiju. Objava je u kratkom vremenu prikupila više od milijun pregleda. 

Za Lehmann kažu da je jedna od najzgodnijih nogometašica, a proslavila se 2018. godine nakon što je potpisala za West Ham i briljirala na U19 Europskom prvenstvu za žene. Početkom godine otišla je u Everton na posudbu, a od ove sezone igra za Aston Villu. Tamo je i upoznala Luiza pa se rodila nova ljubav. Luiz igra na poziciji zadnjeg veznog, na Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, a u Villu je došao iz Manchester Cityja prije tri godine. 

Lehmann je inače jako popularna na društvenim mrežama te je na Instagramu prati više od pet milijuna ljudi. Nedavno je uzburkala nogometnu javnost rekavši da muškarci koji dolaze gledati ženski nogomet to rade samo zbog njihovog izgleda.

- Treba reći istinu. Oni dolaze kako bi maštali o spolnom odnosu s nama djevojkama koje igramo.  Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine navijati za klub, a ne da bi maštale o seksu s nogometašima - rekla je prije nekoliko mjeseci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja