Sport

Komentari 6

Aubameyang otkrio da ima malariju: Zarazio se u Gabonu

Aubameyang otkrio da ima malariju: Zarazio se u Gabonu

Hvala liječnicima koji su otkrili virus i ekspresno djelovali. Nisam se baš najbolje osjećao prethodnih tjedana, ali vratit ću se jači nego ikad, napisao je Gabonac iz bolničke postelje

Dobro, pa gdje je Aubameyang? Mora da su se mnogi zapitali još jednom u četvrtak u Pragu u kojemu je Arsenal s uvjerljivih 4-0 potvrdio plasman u polufinale Europske lige u kojem će igrati protiv Villarreala.

Odgovor je u - bolnici! Baš negdje prije početka utakmice Gabonac je objavio fotografiju na Instagramu iz bolničkog kreveta i otkrio da se zarazio - malarijom!?

- Hvala vam svima na porukama i pozivima. Nažalost, zarazio sam malarijom dok sam bio na reprezentativnoj dužnosti u Gabonu prije nekoliko tjedana. Već sam nekoliko dana u bolnici i već se osjećam mnogo bolje iz dana u dan - napisao je.

- Hvala liječnicima koji su otkrili virus i ekspresno djelovali. Nisam se baš najbolje osjećao prethodnih tjedana, ali vratit ću se jači nego ikad.

Ako je istina da je virus napao Aubameyanga tijekom reprezentativnih obaveza, onda je s istim odigrao dvije utakmice, sve dok nije propustio zadnju za vikend protiv Sheffielda. Međutim, ne prenosi se, a simptomi se pojave otprilike sedam do čak 18 dana dana poslije.

Ove je sezone Aubameyangova efikasnost nešto skromnija, u 33 nastupa zabio je 14 golova...

Najčitaniji članci