Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Aukcija Dinama i 24sata: Svi dresovi idu za Šimunov korak

Dresovi Dinama s utakmice protiv Hajduka s logotipom vukovarskog Vodotornja ići će na aukciju u organizaciji 24sata. Početna cijena im je 500 kuna, a trajat će sedam dana

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL, privatni album
20 komentara

Vječni derbi Dinama i Hajduka imat će i dobrotvoran značaj. Naime, svi dresovi igrača Dinama, njih 23, s logotipom vukovarskog Vodotornja, ići će na aukciju u organizaciji 24sata i Dinama koja ima za cilj osigurati malom Šimunu Stojanoviću novo ortopedsko pomagalo.

Aukcija počinje u subotu, a sve informacije moći ćete pronaći na 24sata. Trajat će sedam dana. Početna cijena unikatnih dresova bit će 500 kuna. Dresovi su napravljeni u spomen na 28. godišnjicu pada Grada heroja - Vukovara.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Šimun je dječačić iz Županje koji boluje od spine bifide, rascjepa kralježnice, te su ga u rujnu u bolnici St. Mary u West Palm Beachu na Floridi operirali.

U zahvatu koji je trajao čak devet sati amputirali su mu lijevu natkoljenicu, koja ranije nije imala funkciju, rekonstruirali mu kuk i desno stopalo. Nakon što su skinuli gips, počela je izrada proteze za dječakovu lijevu nogu.

Mališan je inače veliki navijač Dinama te će u Americi biti do sljedeće godine, sve kako bi ubuduće mogao bezbrižno hodati.

- Tata Tomislav Šimunu je uspio naći prijenos Dinamove utakmice, smišljao je sve načine da malenom skrene misli s teške operacije. Navijali smo, skakali, samo da Šimun ne misli na bolove - ispričala nam je majka Martina (33) nakon Dinamove utakmice protiv Atalante.

Vijest o malom Šimunu je došla i do igrača Dinama, ali i do 24sata, koji su mu čestitali drugi rođendan i tako pokazali da su uz njega na njegovom putu ka brojnim budućim koracima. 24sata zahvaljuju portalu aukcije.hr.

Foto: Privatni album

Tema: Šimunov korak

Message