Obavijesti

Sport

Komentari 20

Aukcija Dinama i 24sata: Svi dresovi idu za Šimunov korak

Aukcija Dinama i 24sata: Svi dresovi idu za Šimunov korak
1

Dresovi Dinama s utakmice protiv Hajduka s logotipom vukovarskog Vodotornja ići će na aukciju u organizaciji 24sata. Početna cijena im je 500 kuna, a trajat će sedam dana

VIDEO

Vječni derbi Dinama i Hajduka imat će i dobrotvoran značaj. Naime, svi dresovi igrača Dinama, njih 23, s logotipom vukovarskog Vodotornja, ići će na aukciju u organizaciji 24sata i Dinama koja ima za cilj osigurati malom Šimunu Stojanoviću novo ortopedsko pomagalo.

Pokretanje videa...

01:22

Aukcija počinje u subotu, a sve informacije moći ćete pronaći na 24sata. Trajat će sedam dana. Početna cijena unikatnih dresova bit će 500 kuna. Dresovi su napravljeni u spomen na 28. godišnjicu pada Grada heroja - Vukovara.

Šimun je dječačić iz Županje koji boluje od spine bifide, rascjepa kralježnice, te su ga u rujnu u bolnici St. Mary u West Palm Beachu na Floridi operirali.

U zahvatu koji je trajao čak devet sati amputirali su mu lijevu natkoljenicu, koja ranije nije imala funkciju, rekonstruirali mu kuk i desno stopalo. Nakon što su skinuli gips, počela je izrada proteze za dječakovu lijevu nogu.

Mališan je inače veliki navijač Dinama te će u Americi biti do sljedeće godine, sve kako bi ubuduće mogao bezbrižno hodati.

- Tata Tomislav Šimunu je uspio naći prijenos Dinamove utakmice, smišljao je sve načine da malenom skrene misli s teške operacije. Navijali smo, skakali, samo da Šimun ne misli na bolove - ispričala nam je majka Martina (33) nakon Dinamove utakmice protiv Atalante.

Vijest o malom Šimunu je došla i do igrača Dinama, ali i do 24sata, koji su mu čestitali drugi rođendan i tako pokazali da su uz njega na njegovom putu ka brojnim budućim koracima. 24sata zahvaljuju portalu aukcije.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...
POGLEDAJTE VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...

Kada nekog voliš, nije bitno na kojem je mjestu, bitno je da se trudi, da gori željom i da sa tom željom sagorjeva... Dinamo u srcu. Nakon pet dana... Čudo! Šimun je prohodao s protezom

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!
ZAVRŠILA HUMANITARNA AKCIJA

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!

Nakon tjedan dana završila je humanitarna akcija "Šimunov korak" u suradnji 24sata i Dinama. Maleni Šimun (2) dobit će dio potrebnih sredstava za protezu od aukcije Dinamovih dresova
Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna
HUMANITARNA AKCIJA

Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna

Šimun Stojanović u Sjedinjenim Državama očekuje izradu ortopedskog pomagala koje će mu omogućiti da hoda, a sredstva prikupljamo u aukciji Dinamovih dresova. Ostavite svoju ponudu