Obavijesti

Sport

Komentari 2

Australac hrvatskih korijena bio je u pravu: Častit ću te večerom ako ne budem imao koronu

Australac hrvatskih korijena bio je u pravu: Častit ću te večerom ako ne budem imao koronu

Ne mogu vjerovati da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon brzih testova u sobama. Nema PCR testiranja, rekao je Tomić tijekom kvalifikacijskog meča za Australian Open

VIDEO

Australski tenisač hrvatskih korijena, Bernard Tomić (29) sucu je tijekom kvalifikacijskog meča za Australian Open rekao da će u narednih nekoliko dana biti pozitivan na korona virus. A to se i dogodilo. 

Pokretanje videa...

Tomić rabija laptope 00:15

Nakon uvjerljivog poraza u prvom kolu kvalifikacija, Bernard Tomić pozitivan je na korona virus, potvrdio je australski The Age.

- I dalje se osjećam prilično bolesno. Psihički sam gore nego fizički jer sam stvarno bio motiviran vratiti se i pokazati australskoj publici da mogu ispuniti njihova očekivanja. Znam da tako ne izgleda, ali zbog bolesti nisam mogao dati sve od sebe. Koliko god sam se trudio, nisam imao dovoljno energije - rekao je Tomić za The Age.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ruski tenisač  Roman Safjulin pobijedio ga je 6-1, 6-4, a nakon prvog seta Tomić je započeo raspravu s brazilskom sutkinjom: 

- Častit ću te večerom ako ne budem pozitivan za tri dana, inače ćeš mi platiti večeru - kazao je Tomić pa nastavio:

- Ne mogu vjerovati da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon brzih testova u sobama. Nema PCR testiranja -  rekao je Tomić i nanio nove muke organizatorima usred sage o 'slučaju Đoković' koja puni medijske stupce već danima.

Tomić se nakon poraza oglasio i na društvenim mrežama gdje je napisao: 

"Stvarno sam bolestan i vratio sam se u hotelsku sobu. Upravo sam razgovarao s liječnicima i rekli su mi da se izoliram"

Prije svoje kvalifikacijske kampanje za Australian Open, Tomić najavio je povratak u vrh svjetskog tenisa. Bio je veliki talent, a danas slovi kao jedan od kontroverznijih tenisača. S 18 godina igrao je u četvrtfinalu Wimbledona 2011. godine, a 2016. stigao je do 17. mjesta na ATP listi. Tomić je danas tek 257. igrač svijeta. 

- Učinit ću sve što je potrebno da se vratim na vrh. Zaista cijenim potporu svih - zaključio je Tomić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje