Obavijesti

Sport

Komentari 98

Australci slave odlazak Ljube: Ne znate vi još koga ste kupili

Australci slave odlazak Ljube: Ne znate vi još koga  ste kupili
1

Navodi se da je Ljubo Miličević u svakom klubu imao problema sa suigračima, gotovo niti jedan ugovor nije odradio do kraja, a otjerali su ga iz nekoliko klubova

VIDEO

Jutro nakon što je potpisao za Hajduk, u australskom magazinu “4-4-2” izašla je priča o Ljubi Miličeviću. U mnogobrojnim komentarima Australci upozoravaju Splićane da nisu svjesni kakvog su igrača doveli.

- Dok je igrao u Newcastle Jetsima, čelnici kluba proveli su među igračima anonimnu anketu. Pitanje je bilo treba li zbog drskosti i nepoštivanja suigrača Ljubu udaljiti iz momčadi. Svi su bili za, kažu Australci.

Tvrde da je vrlo problematičan, a navijači South Melbournea slave njegov odlazak u Hrvatsku. 

“Nadamo se da te više nikad nećemo vidjeti. Sretno njegovim novim suigračima. Sreća će im biti prijeko potrebna”, piše u komentaru.

Navodi se da je Ljubo u svakom klubu imao problema sa suigračima, gotovo niti jedan ugovor nije odradio do kraja, a otjerali su ga iz nekoliko klubova. Prije vremena otišao je iz South Melbournea i Melbourne Victoryja, a napustio je i Newcastle Jetse. Nogometaše u australskoj ligi proglasio je drogerašima, a svoju tezu obrazložio je podacima “ljudi iz podzemlja”, s kojima se družio. 

- Dan Australije samo je izlika za pijanstvo. Vaši sportaši su glupi i dosadni. Bježite mi s očiju - rekao je australskim medijima Miličević.

Njegovo arogantno i drsko ponašanje smetalo je mnogima.

“Hvalio se da može igrati u Njemačkoj, a nakon što nije uspio, vratio se u Australiju i zaigrao u South Melbourne Hellasu. Bio je najlošiji i brzo se posvađao sa svima. Ma bilo ga je muka gledati”, pišu Australci.

Svugdje je isticao da je Hrvat.

- Nisam Australac i znam da zbog toga kod vas nisam poželjan. Moja zemlja je Hrvatska i sretan sam što mogu otići u domovinu - odgovorio im je Miličević.  

Na kraju komentara netko je ponudio okladu: “Koliko će igračima Hajduka trebati vremena prije nego što ga otjeraju iz svlačionice?”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 98

VIDEO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru

Jakirović o Miškoviću, Hajduku, pojačanjima... 'Da, želim Pjacu i Miereza! A htio sam i Brekala'
TRENER SASVIM OTVORENO

Jakirović o Miškoviću, Hajduku, pojačanjima... 'Da, želim Pjacu i Miereza! A htio sam i Brekala'

Nakon Ballkanija sam htio otići, djecu su mi zadirkivali u školi, a nakon Lokomotive mi je Vlatka Peras rekla 'Imam lošu vijest za tebe: ostaješ na klupi!' Matković nam je preskup, a sa sinom ne razgovaram o nogometu
Dalić najavio smjenu 'vatrenih': Četvorica bi se mogla oprostiti. Među najstarijima smo na Euru
POGLED U BUDUĆNOST

Dalić najavio smjenu 'vatrenih': Četvorica bi se mogla oprostiti. Među najstarijima smo na Euru

Plus+ Samo bismo za jednog 'vatrenog' stavili ruku u vatru kako će poslije Eura završiti reprezentativnu karijeru, dok će odluke drugih senatora hrvatske reprezentacije ovisiti i o rezultatu