Obavijesti

Sport

Komentari 63

Australski Hrvat je sramota za tenis: Dosadno mi je na terenu

Australski Hrvat je sramota za tenis: Dosadno mi je na terenu
4

Više ne poštujem ovaj sport. Igrat ću još deset godina i znam da nakon teniske karijere ništa neću morati raditi, rekao je Bernard Tomić koji se protiv Zvereva kretao kao linijski sudac u stolnom tenisu

VIDEO

Možemo li ga deportirati?, pita Australac koji se, kao i većina njegovih sunarodnjaka koji su gledali meč Bernarda Tomića i Mische Zvereva, u jednom trenutku zapitao: 

'Pa dobro, zar nitko ne može prekinuti ovu sramotu?!'

- Više ne poštujem ovaj sport. Sretan sam sa svojim životom, igrat ću još deset godina pa ćemo vidjeti. Znam da nakon teniske karijere ništa neću morati raditi. Nemam što izgubiti. Bilo mi je dosadno na terenu, tenis me više ne motivira - rekao je Tomić nakon poraza od Zvereva u prvom kolu Wimbledona (6-4, 6-3, 6-4).

Prvo ili četvrto kolo, tako mi je svejedno

Nije sramota izgubiti od neugodnog Zvereva, ali način na koji je Tomić igrao bio je upravo to, sramotan. Kretao se kao linijski sudac u stolnom tenisu, puštao je servise, nije ni pokušao vraćati, a izgubio je nakon sat i pol.

- Nije mi ništa bilo. Samo, nisam više znao što da radim. Problem je mentalne prirode. Potpuno mi je svejedno ispadnem li u prvom ili četvrtom kolu Grand slama. Teško nalazim motivaciju - rekao je Tomić kojeg prati glas problematičnog tipa.

Nekoliko puta je dobio kaznu zbog brze vožnje, dvaput su ga izbacili iz Davis Cup reprezentacije, na Mastersu u Miamiju 2012. godine tražio je suca da s tribina izbaci njegovog oca, Hrvata, koji je preglasno komentirao njegovu igru.

 

Igrao s okrenutim reketom: Briga me, imam milijune

Prošle godine Tomić je u Madridu izgubio od Fabija Fogninija, a u jednom trenutku okrenuo je reket i drškom pokušao vratiti udarac. 

- Baš me briga za tu meč-loptu. Bi li vas bilo briga da imate 23 godne i da vrijedite preko 10 milijuna dolara? - odgovorio je Tomić australskom novinaru.

 

Tomić kojem je otac Hrvat, a majka iz Bosne i Hercegovine, već je bio pod sumnjom namještanja mečeva, a kritizirali su ga John McEnroe i Novak Đoković.

- To što radi Tomić nije dobro. On je OK dečko, ali nije posvećen sportu koliko bi trebao biti - rekao je Đoković.

Nije pomoglo. Ove godine igrao je u Delray Beachu, nezainteresirano je stajao na terenu i namjerno slao loptice van. U Acapulcu je predao meč jer mu je bilo vruće.

 

Temperatura je bila 27 stupnjeva, previše za dečka koji je odrastao na obali Australije gdje temperature u siječnju i veljači prelaze 39 i 40 stupnjeva.

Australski navijači su bijesni. Bernard Tomić igra za sebe, ima to pravo, ali zaboravlja da automatski predstavlja i državu, u ovom slučaju, srećom za nas, Australiju.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom