Obavijesti

Sport

Komentari 14

Autogol! Dečki iz Brightona su opća opasnost po vlastiti gol

Autogol! Dečki iz Brightona su opća opasnost po vlastiti gol
4

Igrači drugoligaša Brightona nadigrali su samog sebe zabivši čak tri gola u porazu od Liverpoola u FA kupu. Carragher je nenadmašan s čak 7 zabijenih autogolova

VIDEO

Ma kakav Rooney, Gerrard, Drogba...?! “Slavu” su prošlog vikenda na Otoku pokupili igrači drugoligaša Brighton & Hove Albiona. Oni su u FA kupu protiv Liverpoola zabili tri autogola. Liam Bridcutt u pet godina karijere nije zabio nijedan gol, ali je na Anfieldu zabio dva sam sebi. No nije nesretni Bridcutt najlošiji, ima jači i bolji majstor. Belgijac Stan van den Buys prije 15 godina zabio je tri autogola na istoj utakmici. Njegov Germinal izgubio je 3-2 od Anderlechta, a nakon utakmice su igrači belgijskog prvaka htjeli častiti Buysa.

Nažalost, za neke je autogol bio i koban. Kolumbijac Andres Escobar zabio je 1994. na SP-u autogol protiv SAD-a. Nekoliko dana poslije je ubijen. Navodno je njegovo ubojstvo naručila mafija zbog propasti oklade na prolazak Kolumbije u drugi krug natjecanja. 

Obrana Brightona baš je ''živa vatra''

Liverpool je dobio Brighton 6-1, a Gustavo Poyet “ludio” je na klupi. Bivši igrač Chelsaja u svoje vrijeme je znao naći “pravu mrežu”. Njegovi dečki triput su probušili svoju.

Broj autogolova - 3

Opasnost po svoj gol - Pitajte golmana

Nikolče Noveski je rekorder Bundeslige

Makedonac je u petak zabio autogol i izjednačio se s rekordom Bundeslige. To mu je šesti autogol u karijeri, ubrzo će biti sam na vrhu. Samo su mu 33 godine, ima vremena.  

Broj autogolova - 6

Opasnost po svoj gol - Maksimalna

Triput protivniku, a sedam puta sebi

Branič Liverpoola Jamie Carragher (34) zabio je tri gola u karijeri, a autogol je zabio čak sedam puta! U utakmici protiv Manchester Uniteda 1999. zabio je dva.

Broj autogolova - 7

Opasnost po svoj gol - Konstantna

Jurica Buljat dvaput u samo mjesec dana

U Hajduku je pravio penale i dobivao crvene kartone, a u Izraelu je počeo zabijati u vlastitu mrežu. Buljat je nedavno u Izraelu za svega mjesec dana zabio dva autogola.

Broj autogolova - 2

Opasnost po svoj gol - Latentna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti