Obavijesti

Sport

Komentari 4

Babak se požalio ocu prije utakmice: Oče, nisam dobro...

Babak se požalio ocu prije utakmice: Oče, nisam dobro...
2

Babak Rafati, njemački sudac, pronađen je s prerezanim žilama. Život su mu spasili u kölnskoj bolnici. Ocu se javio iz bolnice te je tražio da mu obitelj oprosti taj čin

VIDEO

Sin mi nikad nije rekao da osjeća depresiju. Da mi je takvo što spomenuo, reagirao bih. Bio je zadovoljan i sudačkim poslom. Ne razumijem zašto je Babak to napravio, rekao je Djalal Rafati, otac njemačkog suca koji je pokušao samoubojstvo.

Već 16 godina jedan je od naših najboljih sudaca. Svi smo  jako šokirani, Zwanziger je prvo ime Saveza

Trebao je to biti još jedan rutinski dan u bogatoj karijeri 41-godišnjeg uglednog suca s Fifinom značkom. Ispred jednog kölnskog hotela kombi je nestrpljivo čekao suce za susret istoimenog kluba i Mainza, a kada se Babak nije pojavio u predvorju sat i pol prije utakmice, morali su iskoristiti rezervni ključ njegove sobe. Zatekli su suca, koji je sudio i Dinamu protiv Ajaxa, s - prerezanim žilama. Ekspresno je prevezen do bolnice gdje mu je spašen život, a susret 13. kola Bundeslige je otkazan.

- Nekoliko sati prije utakmice rekao mi je da se ne osjeća najbolje. Kazao sam mu da otkaže suđenje - rekao je Djalal za Berliner Kurier.

S djevojkom je dugo godina i jako se vole. Ne, ona nije razlog, Djalal isključuje krizu u vezi

Poslijepodne je opet pokušao komunicirati sa sinom, ali bilo je već kasno, nije ga uspio dobiti. Navečer mu se javio iz bolnice.

- Rekao mi je: ‘Tata, oprosti mi što sam to napravio. Neka mi obitelj oprosti’. Odgovorio sam da mu je sve oprošteno te da se mora odmarati i oporaviti - otkrio je Babakov otac.

Njegova djevojka Rudabeh u suzama je dojurila u bolnicu. Nije htjela ništa komentirati.

- Nešto se nakupilo kod njega, a što je to bilo, saznat ćemo. Najbitnije je da ga sada pustimo na miru da se odmara - zaključio je Djalal.

Iranac je htio biti zvijezda

Babak Rafati je kao klinac sanjao o tome da postane nogometaš. Bio je iznimno talentiran. Još dok je živio u Teheranu privlačio je pozornost tamošnjih klubova. Preselio se u Njemačku, ali ondje se nije uspio nametnuti. Odlučio je postati sudac i taj posao radio je savršeno. Sudio je na 84 utakmice 1. lige u Njemačkoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku