Obavijesti

Sport

Komentari 66

Babić isprebijao Britanca pa zaprosio djevojku u prijenosu!

Babić isprebijao Britanca pa zaprosio djevojku u prijenosu!

Došao je kraj pete runde, sudac je prišao Bennettovu kutu i odlučio prekinuti meč. Toliko batina je primio da je pravo čudo što je uopće uspio ostati na nogama. A onda je Babić napravio što nitko nije očekivao

VIDEO

Hrvatski teškaš Alen Babić (8-0) nokautirao je Britanca Marka Bennetta (7-2) u petoj rundi i tako stigao do osme pobjede prekidom u isto toliko mečeva! Meč se održao na Matchroomovom 'Fight Campu' gdje je, između ostalih, nastupila i Babićeva prijateljica Ebanie Bridges, koja je slavila nokautom nad Bec Connolly.

Kakav Babić?! Svi su gledali u njegovu prijateljicu. U tangama je došla na vaganje uoči borbe
Kakav Babić?! Svi su gledali u njegovu prijateljicu. U tangama je došla na vaganje uoči borbe

POGLEDAJTE VIDEO: Babić i Bridges na Instagramu

Pokretanje videa...

Alen Babić i Ebanie Bridges 01:20

Babić je, ustvari, slavio tehničkim nokautom nakon što je glavni sudac odlučio prekinuti Bennettovu agoniju. Došao je kraj pete runde, sudac je prišao Britančevu kutu i odlučio prekinuti meč. Toliko batina je primio da je pravo čudo što je uopće uspio ostati na nogama.

Ali mora mu se odati priznanje. Prvi je izdržao dulje od tri runde protiv 'Savagea'. No, šamar sa službenog vaganja nije opravdao.

- Bila je ovo vrlo teška borba, nisam to očekivao. Pravi je ratnik, svaka mu čast. Vrlo je tvrd i čestitam mu na tome. Nakon pet sekundi sam ga udario, ali on je odbio pasti. Pomislio sam "padni više". Bio je 30 kila teži od mene, ali ja sam tu kako bi predstavljao manje ljude. Nisam ništa posebno, ali postavim se u glavi tako i sve se može - rekao je Babić nakon meča.

Tijekom intervjua stigla je i njegova djevojka Klara (22), koja danas slavi rođendan.

- Pogledajte ju, toliko je lijepa - rekao je Babić pa napravio što nitko nije očekivao.

Rekao joj je da će na videozidu iza nje biti slika pa se okrenula leđima. Kleknuo je, izvadio prsten dok je ona bila okrenuta pa ju zaprosio usred prijenosa.

- Da - rekla je Klara u nevjerici i sreći koje su se pretvorile u suze radnosnice:

- Ovo je bilo totalno neočekivano, ovo nisam mogla ni zamisliti. Predivno je, ne mogu opisati kako se osjećam. Toliko je radio za ovo, imao je težak život i sve je zaslužio. I pokazat će svijetu što je i od čega je.

Babić i Klara su pet godina zajedno. Ona studira klavir na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu.

- Zajedno smo od kad je imala 17 godina. Sada ima 22 i ovo je jedino što sam htio.


TIJEK MEČA

PRVA RUNDA

Babić je sebi svojstveno odmah jurnuo prema naprijed i već u početnim trenucima meča silovito nasrnuo na Britanca.
S dva krošea je dobro otvorio meč nakon čega je primio jedan desni kroše. Osjetio ga je, ali prošao kroz njega.
Uslijedilo je "showboatanje", Babić je plasirao fantastičan direkt koji je zatresao Bennetta. Britanac se primio za Hrvata kako bi dobio vremena za oporavak.

Nešto više od minute prije kraja prve runde Babić je odradio odličnu seriju i s nekoliko sjajnih udaraca nanio ozbiljnu štetu Britancu.
Čini se da je pogodio na pravo mjesto jer je Bennett nakon toga u dva navrata ispljunuo zaštitnu gumu za zube kako bi se uspio oporaviti. Obilje akcije nastavilo se do kraja prve runde.

DRUGA RUNDA

Druga runda krenula je identično kao i prva. Babić je plasirao dva krošea pa plešući na vršcima prstiju oko Bennetta krenuo nametati svoj ritam.

Sredinom druge runde Babić je primio tri direkta zaredom držeći ruke dolje nakon čega je Bennett krenuo po napad i plasirao dva, tri odlična udarca. Babić je to osjetio sigurno.

No, uzvratio je dobrom kontrom pa ponovno preuzeo sredinu ringa prije nego je plasirao odličan jedan-dva.
Oba boksača su se donekle ispuhala pa je došao kraj i druge dionice meča.

TREĆA RUNDA

U trećoj rundi Babić je ponovno krenuo naprijed, ali naletio je na ozbiljnu kontru. Bennett je plasirao dobar desni kroše, a hrvatski boksač je potom uputio dobru kombinaciju s aperkatom i krošeom.

Minutu prije kraja treće runde puno problema za Bennetta. Babić ga je pritisnuo uz konopce pa udarcima u tijelo i glavu fino zaljuljao. No Britanac je odlučio dan danas neće pasti! Čak ni kada je Babić na kraju runde bacio bombu od lijevog krošea, kako je Britanac to samo preživio?!

ČETVRTA RUNDA

Odlična kontra Babića! Sjajno je lijevim krošeom kontrirao Bennettov direkt.

Hrvat je uspio smjestiti odličan aperkat pa seriju završiti krošeima. Bennett je uzvratio tvrdim direktom, Babić uputio odličan jedan-dva. U ovim trenucima gledamo pravu makljažu, ali Babiću kao da nedostaje snage kako bi srušio britanskog diva. Bennett je primio desetak teških udaraca prije kraja runde, ali uspio je izdržati i ovu!

PETA RUNDA

Početak pete runde i odmah ulazak u blisku borbu. Bennettov dupli dekung Babić je uspio probiti odličnim jedan-dva koje je završio krošeom. Dva teška, teška krošea plasirao je Babić, ali Bennett je samo otresao glavu i nastavio dalje.

Pokušavao je Babić, plasirao pet, šest vrlo dobrih aperkata, kombinirao s krošeima, ali Bennett se nije dao. Hrvatski boksač rundu je završio aperkatom nakon čega se Britanac naslonio na njega, vidno iscrpljen. Koliko batina je primio večeras...

I KRAAAAAJ! Sudac je po završetku pete runde odlučio prekinuti Britančevu agoniju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki