Obavijesti

Sport

Komentari 38

Babić odgovorio Hrgoviću: Bit će krvoprolića! Ima i novi nadimak

Babić odgovorio Hrgoviću: Bit će krvoprolića! Ima i novi nadimak

'Savage' je bez zadrške komentirao borbu i medijski istup Filipa Hrgovića iz Las Vegasa, ismijao njegov engleski pa ga prozvao Srebrnom žlicom. Ranije je Hrgović njega nazvao retardiranim

VIDEO

Nakon što je pobijedio Emira Ahmatovića nokautom u trećoj rundi, Filipa Hrgovića (29) iz Matchrooma su pitali o Alenu Babiću (31) i opet zapalili vatru između dva sjajna hrvatska boksača.

- On je jednostavno retardiran, čovječe. Što s njim? Previše priča, nije mi dorastao. Završio bih ga prije Emira. On mi je jak rival samo na riječima. Može pričati samo do sutra, ali u boksačkom ringu nije mi rival, nema kvalitetu da mi se suprotstavi - kazao je Filip.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:16

Alen mu, naravno, nije ostao dužan. Na Instagramu je u nekoliko storyja i objavi odgovorio u svom stilu.

"Deset milijuna prema 1 da je autsajder ovo napravio Kocki. Samo razmisli o tome, rekao sam vam da je sranje", napisao je uz fotografiju Hrgovića nakon meča s ožliljkom iznad oka.

Ismijavao mu je izgled i znanje engleskog, poručio mu "Neka sam ja taj koji je retard" pa uz fotomontažu poručio:

"Na kraju će biti krvoprolića. Tako će priča završiti".

"Svi znamo kako završava priča o autsajderu, zar ne!? Pravimo se da je nova, ali uvijek je isto; taj autsajder razbit će glavu idiotu Srebrnoj žlici i živjet ćemo sretno poslije. Samo nisam siguran u ovaj zadnji dio", napisao je Babić.

Inače, termin srebrna žlica u engleskom jeziku označava posebno naslijeđeno bogatstvo i koristi se za bogate ljude dobrostojećega obiteljskog okruženja koji bogatstvo nisu zaradili, nego naslijedili pa ga ni ne cijene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu