Obavijesti

Sport

Komentari 2

Babine muke u Detroitu: Igrao je maestralno, ali opet su izgubili! 'Naravno da sam ljut'

Babine muke u Detroitu: Igrao je maestralno, ali opet su izgubili! 'Naravno da sam ljut'

Pistonsi su u drami izgubili od Bullsa 117-115, a fantastičnu utakmicu odigrao je Bojan Bogdanović. Vukao je cijelu utakmicu, na parketu proveo čak 39 minuta i sedmi put ove sezone zabio 30 ili više koševa. Utrpao je 34 koša

VIDEO

Opet ga nisu zvali na natjecanje u tricama, iako je jedan od najboljih šutera lige, a All-Star pauza kao da je utjecala na njega. Odigrao je dvije ispodprosječne partije, no protiv Chicago Bullsa opet je zasjao i pokazao zašto su ga htjeli najbolji NBA klubovi. No, opet, jedan igrač ne može pobijediti sam. Toliko puta viđeno ove sezone u režiji Detroita.

Pokretanje videa...

Trening košarkaške reprezentacije 01:29

Pistonsi su u drami izgubili od Bullsa 117-115, a fantastičnu utakmicu odigrao je Bojan Bogdanović. Vukao je cijelu utakmicu, na parketu proveo čak 39 minuta i sedmi put ove sezone zabio 30 ili više koševa. Utrpao je 34 koša, šut je bio na odličnih 11 od 21, a trice je rešetao kao na traci. Zabio je čak osam od 12. Uhvatio je i šest skokova uz tri asistencije.  Bio je uvjerljivo najbolji igrač Detroita, no opet, zakazali su suigrači, izgubili su po 48. put u sezoni i i Babo je opet s gorkim okusom morao napustiti parket. Sljedeći najbolji igrač Detroita bio je Diallo s 19 koševa, Bullse je predvodio sjajni LaVine s 41 košem. 

Chicago je vodio gotovo cijelu utakmicu, već u prvoj četvrtini bilo je plus 15, tu prednost održavali su i povećavali do treće dionice kada je bilo i plus 19, ali zahvaljujući maestralnom Bojanu, Detroit je u samoj završnici uspio nakon lova izjednačiti na 108-108. Ipak, nisu uspjeli napraviti potpuni preokret.

NBA: Toronto Raptors at Detroit Pistons

- Izgubili smo utakmicu u prvoj četvrtini kao protiv Charlottea. krenuli smo jako loše bez ikakve energije, pokušali smo se boriti protiv njihovih igrača u nastavku. Sjajno je što smo se uspjeli vratiti, ali mislim da naša obrana je morala biti bolja u prvom poluvremenu ako želimo pobjeđivati. Pokušavam pobijediti utakmice i biti najbolji svaku utakmicu. Naravno da sam ljut, opet smo na kraju utakmice izgubili iako smo se borili. Morat ćemo biti otpočetka na razini da bismo pobjeđivali ovakve klubove - rekao je razočarani Babo nakon utakmice.

Bogdanović dominira, ali Pistonsi gube 

I naravno da djeluje frustrirajuće. Igraš najbolju sezonu karijere, dominiraš iz večeri u večer, a opet što to vrijedi kada skupljaš poraze. S ovakvom formom bio bi važan kotačić u bilo kojem NBA klubu koji se bori za play-off ili se nada naslovu, no Pistonsi ga nisu htjeli pustiti. U njemu vide iskusnog košarkaša i vrijednog savjetnika mladim igračima, no sumnjamo da je neka radost skupljati poraze i čestitati protivnicima iz noći u noć.  I s razlogom je Babo ljut, a jedina nada je novi klub u novoj sezoni, dok još ima baruta u njemu ili se nadati da će ova sezona lekcija i poraza razviti talentirane igrače Pistonsa i ovaj klub pretvoriti u pretendenta na play-off već iduće sezone. Kako god, nije smiraj karijere kakvom se nadao, ali barem je novim ugovor osigurao egzistenciju. 

NBA: Charlotte Hornets at Detroit Pistons

Kevin Durant oporavio se od ozljede koljena nakon sedam tjedana, prvi put je zaigrao za Phoenix Sunse i odmah smo na djelu imali priliku vidjeti glavnog favorita za naslov. Sunsi su lakoćom svladali Charlotte 105-91. Durant je zabio 23 koša, Booker je zabio 37, a Ayton uz 16 koševa dodao i 16 skokova. Charlotte je predvodio Kelly Oubre Jr. s 27 koševa. 

Šarić opet iskoristio minutažu 

Još jednu solidnu utakmicu odigrao je Dario Šarić. Oklahoma je izgubila od oslabljenih Lakersa 123-117. Šarić zapravo nije mogao bolje iskoristiti minutažu. Za 15 minuta zabio je 13 koševa. Lakersi su uspjeli slaviti i bez udarnog dvojca LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa. U njihovom izostanku najbolji je bio Dennis Schröder s 26 koševa. Jalen Williams je kod Thundera zabio 24.

Čudesni Milwaukee Bucksi nastavili su s nevjerojatnom formom. Slavili su protiv Orlanda 139-117 i došli do 16, uzastopne pobjede. Giannis Antetokounmpo je zabio 34 koša, dok je Magic predvodio Anthony s 28 košava. 

Ostali rezultati:

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 117-113

Miami Heat - Philadelphia 76ers 96-119

New York Knicks - Brooklyn Nets 142-118

Houston Rockets - Memphis Grizzlies 99-113

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 110-121

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom