Obavijesti

Sport

Komentari 20

Babini Pacersi gaze sve pred sobom, Dončić skinuo rekord!

Babini Pacersi gaze sve pred sobom, Dončić skinuo rekord!
1

Ivica Zubac ponovno je utakmicu Los Angeles Lakers započeo u petorci, no igrao je manje od 20 minuta, a za to vrijeme je imao šut iz igre 1/8 te je utakmicu završio sa sedam poena, tri skoka i tri asistencije

VIDEO

Ivica Zubac ponovno je utakmicu Los Angeles Lakers započeo u petorci! Hrvatski centar očito je dobio povjerenje trenera, no sada će ga trebati i sadržati, a sinoć se u gradskom derbiju protiv Clippersa i nije baš iskazao.

Iako je bio u petorci, igrao je manje od 20 minuta, a za to vrijeme je imao šut iz igre 1/8 te je utakmicu završio sa sedam poena, tri skoka i tri asistencije, a njegovi Lakersi izgubili su 118-107. Najbolji su u pobjedničkoj momčadi bili Lou Williams s 36 poena i sedam skokova te Danilo Gallinari s double-double učinkom (19 poena, deset skokova).

Babo ulagano

Bojan Bogdanović ima razloga slaviti. Iako stvari u reprezentaciji nisu bajne, Babi u klubu ide k'o po loju, a jednako je bilo i sinoć kada su Pacersi na domaćem parketu 'napljuskali' goste iz Detroita s čak 37 razlike.

Bojan je zabio 12 poena, nije da je više od toga i trebalo... A Indiana je imala sedmoricu igrača s dvoznamenkastim učinkom!

Dončić trpa i ne staje

Luka Dončić sinoć je opet bio čudesan! Zabio je mladi Slovenac svoj NBA rekord karijere, 34 poena, šutirao 10/16 iz igre, a iako ga je čuvao fenomenalan obrambeni bek Jrue Holiday, Luka je stavljao nestvarne stepback dvice i trpao bez milosti, no Pelicansi su ipak pobijedili Dallas 114-112.

No da je lopta bila u Dončićevim rukama, možda bi to pošlo pomalo drukčije... U zadnjoj akciji loptu je uzeo Dennis Smith Jr. te u potpunom neskladu s planom momčadi krenuo na koš, a vrijeme je isteklo prije nego je ispustio loptu koja naposljetku ionako nije prošla kroz obruč.

U pobjedničkoj momčadi nestvarno je dobar bio jedan od MVP kandidata, Anthony Davis. Obrva je suigračima rekla 'Dajte mi loptu i maknite se', uzela 32 šuta, pogodila ih 20, a utakmicu završila s fenomenalnih 48 poena, 17 skokova i četiri asistencije te, naravno, pobjedom. Podrška su mu bili i Jrue Holiday s 18 poena, ali užasnim šutom, te Julius Randle s 22 poena i 12 skokova.

Vučkova dominacija

Odličnu je večer imao i Nikola Vučević protiv sve do sinoć najbolje momčadi prvenstva, Toronto Raptorsa, koji su sada pali na drugo mjesto Istoka.

Crnogorski centar u pobjedi je Magica 116-87 zabio 30 poena, ugrabio 20 skokova te nadodao osam asistencija, a s terena je šutirao fenomenalnih 12 od 17. Imao je Vučko nekoliko dvoznamenkastih pomagača poput Augustina, Iwundua, Rossa i Isaaca, no budimo realni, pobjedu je izvukao praktički sam!

Svi rezultati

Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 100-87
Indiana Pacers - Detroit Pistons 125-88 (Bogdanović 27:04, 12p, 5sk, 2ast, 1ukr, 6/10 iz igre, 0/3 za tri)
Orlando Magic - Toronto Raptors 116-87
Washington Wiazrds - Chicago Bulls 92-101
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 118-94 (Žižić nije igrao)
Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks 120-123 (Šarić 27:29, 7p, 4sk, 1ast, 2ukr, 3/11 iz igre)
New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 114-112
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 102-99
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 102-118 (Bender nije igrao)
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 107-118 (Zubac 19:12, 7p, 3sk, 3ast, 1ukr, 1blk, 1/8 iz igre)

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu