Obavijesti

Sport

Komentari 1

Babo bolji od Denvera, Jokić nije igrao, Luka Dončić zabio 40

Babo bolji od Denvera, Jokić nije igrao, Luka Dončić zabio 40

Jedna od zanimljivijih utakmica večeri bila je ona u Dallasu gdje je nakon produžetaka slavila Oklahoma (120-114), a Mavericksima nije pomogao ni odlični Slovenac

VIDEO

Košarkaši Utah Jazza pobijedili su Denver Nuggetse sa 108-104 uz 15 koševa hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića. Za Utah je ovo prva pobjeda nakon pet uzatopnih poraza, te tek treća u zadnjih 14 susreta. Ujedno to je 31. pobjeda Jazza ova sezone nakon koje su zadržali četvrtu poziciju na Zapadu.

Domaćin je bolje ušao u susret, poveo je 11-4 i 19-10, no Denver je u drugom dijelu uvodne četvrtine okrenuo rezultat i poveo sa 30-28. U drugoj dionici gosti su bili u stalnom vodstvu, najviše sa sedam razlike (47-40), no na odmor su otišli s minimalnom prednošću (61-60). Utah je u trećoj četvrtini okrenuo rezultat, no prednost domaćina niti u jednom trenutku nije iznosila više od pet razlike. Denver je tri minute prije kraja izjednačio na 97-97, no domaćin je odgovorio serijom 9-2 i u posljednju minutu ušao sa +7 i do kraja susreta obranio prednost za konačnih 108-104.

NBA: Denver Nuggets at Utah Jazz

Kod domaćina zbog ozljeda nije bilo Donovana Mitchella i Rudyja Goberta, a najefikasniji su bili Trent Forrest sa 18 koševa i osam asistencija, te Mike Conley sa 17 koševa, dok su naš Bojan Bogdanović, Royce O'Neale i Rudy Gay zabili po 15 koševa. Bogdanović je imao šut 5-16, pri čemu je promašio sva tri pokušaja za tri poena. Dodao je i sedam koševa, te dvije asistencije.

Oklahoma je u najzanimljivijem susretu večeri nakon produžetka pobijedila Dallas sa 120-114. Gosti su na ulazu u zadnju četvrtinu imali 12 koševa prednosti (88-76), no Dallas je devet sekundi prije kraja tricom Reggiea Bullocka stigao do vodstva 103-101. Ipak, Kenrich Williams je šest sekundi prije kraja izjednačio gurnuvši susret u produžetak. U "overtimeu" je briljirao Luguentz Dort postigavši 14 od 17 koševa Oklahome. Gosti su poveli sa sedam razlike i više nisu ispuštali vodstvo.

Dort je na koncu zabio 30 koševa uz šest skokova, dok je Tre Mann zabio koš manje. Darius Bazley je dodao 13 koševa i 11 skokova, a Josh Giddey 14 koševa i 10 asistencija. Kod Dallasa Luka Dončić je ubacio 40 koševa uz 10 asistencija, dok je Bullock dodao 23 koša uz osam skokova.

NBA: Oklahoma City Thunder at Dallas Mavericks

Washington je na gostovanju pobijedio Philadelphiju sa 106-103, a bio je to susret u kojem su obje momčadi prekinule serije. Washington niz od šest poraza, a Sixersi seriju od pet uzastopnih pobjeda. Kyle Kuzma je predvodio goste sa 24 koša i sedam skokova, dok je Spencer Dinwiddie ostvario prvi "triple-double" u karijeru upisavši 14 koševa, 12 skokova i 10 asistencija. U domaćim redovima bolji od ostalih bio je Joel Embiid sa 27  koševa, 14 skokova i šest asistencija.

LA Lakersi su pobijedili Portland sa 99-94. Domaćin je nakon prve četvrtine vodio sa 12 razlike (28-16), gosti su u druge dvije dionice okrenuli rezultat i stigli do prednosti 75-72, no Lakersi su zadnju četvrtinu dobili sa osam razlike za konačnu pobjedu 99-94. Anthony Davis sa 30 koševa i 15 skokova, te Carmelo Anthony sa 24 koša i osam skokova bili su najefikasniji kod Lakersa, dok je goste predvodio Norman Powell sa 30 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union