Obavijesti

Sport

Komentari 3

Babo i Zubac se ispromašivali

Babo i Zubac se ispromašivali

Bojan Bogdanović je u porazu Utaha zabio devet, Luka Šamanić u porazu San Antonija sedam, a Ivica Zubac u porazu Clippersa tek tri poena

VIDEO

Hrvatski košarkaši koji su sinoć istrčali na terene NBA ostvarili skromne učinke, Ivica Zubac je u porazu svojih LA Clippersa zabio tri koša, Bojan Bogdanović u porazu Utaha Jazza devet koševa, a Luka Šamanić u porazu San Antonio Spursa sedam.

LA Clippersi su poraženi na gostovanju u New Orleansu, bolji od njih su sa 135-115 bili Pelicans koje su do pobjede predvodili Zion Williamson sa 27, a Brandon Ingram sa 23 koša.  Lonzo Ball je dodao 20 koševa za Pelicanse, Jaxson Hayes 17.

POGLEDAJTE VIDEO: Bogdanović zabija trice kao od šale

Pokretanje videa...

Bogdanović trpa trice u Mostaru 00:43

Kod Clippersa najbolji je bio Kawhi Leonard koji je utakmicu završio sa 23 ubačaja, dok je Reggie Jackson dodao 18.
Zubac je odigrao 14 minuta i uz loš šut 1/5 iz igre i 0/1 za trice zabio tri koša, pridodavši tome pet skokova i jedan blok. 

Philadelphia 76ers su s visokih 134-99 na svom parketu nadigrali San Antonio Spurse a do pobjede ih je predvodio Tobias Harris sa 23 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Seth Curry je ubacio 21 koš, a Furkan Korkmaz i Danny Green svaki po 16 za Sixerse kojima je ovo peta pobjeda u nizu. Ben Simmons se vratio na terene nakon što je propustio dvije utakmice zbog kontakta s osobom zaraženom COVIDom-19 i utakmicu je završio sa 14 koševa i devet asistencija.

VIDEO Zubac naletio na 'grčkog čudaka': Brutalno ga blokirao
VIDEO Zubac naletio na 'grčkog čudaka': Brutalno ga blokirao

Derrick White i Drew Eubanks su bili najbolji u redovima Spursa sa 17 koševa svaki.

Luka Šamanić je odigrao 17 minuta za Spurse i ubacio je sedam koševa (šut iz igre 2/4, trice 0/2) uz jedan skok, jednu asistenciju i jedan blok. 

U San Franciscu su košarkaši Golden State Warriorsa svladali Utah Jazz sa 131-119, a Bojan Bogdanović je za poraženu momčad ubacio devet koševa uz jedan skok i jednu asistenciju.

Bogdanović je imao lošu šutersku večer (2/9 iz igre, 1/7 za tricu) kao i većina njegovih suigrača. Briljirao je samo Francuz Rudy Gobert koji je uz 24 koša imao čak 27 skokova i četiri blokade. Za goste je 24 poena ubacio i Donovan Mitchell, dok je Mike Conley postigao 23 koša. Kapetan Warriorsa Stephen Curry je s 32 koša bio najbolji strijelac dvoboja, a podijelio je i devet asistencija.

NBA, rezultati:

  • Oklahoma City - Memphis 128-122
  • Golden State - Utah 131-119
  • Philadelphia - San Antonio 134-99
  • Orlando - Miami 97-102
  • Atlanta - Cleveland 100-82
  • Houston - Boston 107-134
  • Minnesota - Portland 114-112
  • Chicago - Toronto 118-95
  • New Orleans - LA Clippers 135-115
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje