Obavijesti

Sport

Komentari 40

Babo odličan i u porazu, Šarić napokon dobiva novog trenera!

Babo odličan i u porazu, Šarić napokon dobiva novog trenera!
1

Trener koji je 'Šišiju' davao cca. 20 minuta po utakmici napokon je dobio 'pedalu' u Wolvesima. Thibodeau je unatoč pozamašnom iskustvu još jednom ispao prerigidan trener čije je ideje lako predvidjeti

VIDEO

Bojan Bogdanović odigrao je još jednu odličnu partiju u dresu Indiane, ali njegovi su Pacersi ipak izgubili u Kanadi u kojoj pobjedu čekaju od ranog proljeća 2013-e: Toronto-Indiana 121:105.

Raptorsi su u komotnoj pobjedi čak i odmarali svog najboljeg igrača Kawhija Leonarda, a Babo Bogdanović je večer završio sa 21 poenom, devet skokova, tri asistencije i dvije osvojene lopte (ukupni šut 50%, trice 2/4).

Dragan Bender nije dobio ni sekundu igre u domaćem porazu Phoenixa od Charlotte, a Darija Šarića dočekala je, čini nam se jako dobra vijest: Tom Thibodeau (napokon) više nije trener Minnesote!

Trener koji je 'Šišiju' davao cca. 20 minuta po utakmici dobio je 'pedalu' u Wolvesima (iako su jučer razbili Lakerse 108-86). S druge strane Atlantika javljaju da će Minnesota istim putem koji je išao Chicago kad je dao otkaz Thibodeau - momčad će povjeriti Fredu Hoibergu.

U Bullsima to nije ispalo dobro, a u Minnesoti bi za početak moglo i trebalo biti dobro za Šarića koji sigurno zaslužuje veću minutažu i veće ovlasti na parketu nego što ih je imao kod Thibodeau koji je unatoč pozamašnom iskustvu još jednom ispao prerigidan trener čije je ideje lako predvidjeti, a vlastitim navijačima je u najmanju ruku ne posebno drag.

Momčad koja ima Townsa, Wigginsa, Šarića, Gibsona... Mora igrati bolje. A ni 11. mjesto Zapada baš nije pozicija koju su vlasnici i navijači sanjali u ulasku u sezonu. Šišija sad valjda napokon čeka zasluženo veća minutaža!

Inače, u 'gaženju' Lakersa Šarić je u 22 minute imao 6 poena, jedan skok i dvije asistencije dok je kod poraženih (u tri minute igre manje) naš sjajni Ivica Zubac ovaj put utakmicu završio s devet poena i osam skokova.

Washington Wizardsi su momčadski prodisali otkad im je najbolji individualac John Wall na oporavku do kraja sezone (operacija pete) pa su dosta iznenađujuće s uvjerljivih 18 razlike slavili u Oklahomi unatoč još jednoj triple-double večeri Russa Westbrooka (22 poena, 15 skokova i 13 asistencija).

Nikola Vučević u Orlandu igra iznimno dobro, ali skoro pa da igra sam. U Los Angelesu kod Clippersa Vučević je briljirao sa 16 poena, čak 24 skoka i 8 asistencija, a Tobias Harris (28) i Clippersi svejedno su slavili sa lakih 196-96.

Iznenađujuće dobar obrat forme demonstrira Draženov klub, Netsi. U zadnji mjesec 2018. uplovili su s osam poraza zaredom, a onda u narednih deset složili - sedam pobjeda. Tih 70% učinka Brooklyn je dovelo u play-off zonu. U sinoćnjoj 117-100 pobjedi kod Bullsa najbolji je bio nekadašnji Laker, mlađahni D'Angelo Russell: 28-4-5.

Rezultati:

Chicago-Brooklyn 100:117
Minnesota-LA Lakers 108:86
LA Clippers-Orlando 106:96
Atlanta-Miami 106:82
Oklahoma City-Washington 98:116
Toronto-Indiana 121:105
Phoenix-Charlotte 113:119
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom