Obavijesti

Sport

Komentari 6

Babo slavio, Butler zabio 29 bez trice, Giannisu čak 20 skokova

Babo slavio, Butler zabio 29 bez trice, Giannisu čak 20 skokova

Bojan Bogdanović nije imao jednu od boljih večeri u karijeri, no svemu je kumovala lakša ozljeda. Zato su briljirali Lillard i Giannis, koji je, onako usput, postigao nesvakidašnje ostvarenje

VIDEO

Novu pobjedu ostvarili su košarkaši Utah Jazza koji su s omjerom 11-5 i dalje treća momčad Zapadne konferencije NBA lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Ovaj put 'jazzeri' su svladali Sacramento u gostima 123-105, a utakmica je riješena u posljednjoj četvrtini koju su gosti dočekali s neznatnom prednosti od četiri poena. No, vrlo brzo je Utah u zadnjoj dionici napravila plus od 12 poena te je tih 12 minuta dobila s uvjerljivih 39-25 za, na kraju, uvjerljivo slavlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije ostavio duboki trag u ovom susretu. Odigrao je 31 minutu te postigao 10 poena uz četiri skoka te po jednu asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu. Iz igre je gađao 4-9, kao i 2-5 za tri poena, ali je možda na sve utjecala lakša ozljeda hrvatskog košarkaša koju su nakon utakmice spominjali tamošnji mediji.

NBA: Utah Jazz at Sacramento Kings

Najbolji pojedinci u pobjedničkom su sastavu bili Donovan Mitchell (26 poena, po pet skokova i asistencija) te Rudy Gobert (21 poen i 14 skokova). Iz Sacramenta izdvojimo Harrisona Barnesa sa 18 poena, osam skokova i pet dodavanja. Utah Jazz je ostvario treću pobjedu u nizu.

Washington i Miami, dvije ponajbolje momčadi na Istoku, međusobno su igrale prije dva dana i tada je Miami na svom parketu pobijedio. Sada je Washington kao domaćin uzvratio te je pobijedio 103-100 čime je došao na omjer 11-5. Miami ima isti broj pobjeda i poraz više.

Premda je imao šest izgubljenih lopti i vrlo loših 1-7 za tri poena Bradley Beal je bio prvi strijelac Washingtona (21 poen), a dodao je tome i devet asistencija. Na drugoj strani Jimmy Butler je odigrao novu utakmicu bez i jedne ubačene trice, ali je unatoč tome zabio 29 koševa (11-19 šut iz igre) te je tome dodao pet skokova i četiri asista.

NBA: Miami Heat at Washington Wizards

S 39 poena Damian Lillard je ostvario najbolji učinak sezone u pobjedi Portlanda protiv Philadelphije, koja je i dalje bez Joela Embiida, od 118-111. Lillard je upisao i sedam asistencija, dok su kod gostiju po 28 poena imali Tobias Harris i Tyrese Maxey.

Aktualni prvaci, igrači Milwaukeeja, slavili su na domaćem parketu protiv slabog Orlanda (117-108), a nezaustavljiv je bio Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 32 poena te je imao čak 20 skokova, pet asistencija i tri blokade. Sjajnu je pratnju imao u Bobbyju Portisu (24 poena i 15 skokova). Njih dvojica (35 skoka) su imali samo četiri skoka manje od cijele momčadi Orlanda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka