Obavijesti

Sport

Komentari 16

Babo zabio 21 poen Memphisu, triple-double Nikole Jokića...

Babo zabio 21 poen Memphisu, triple-double Nikole Jokića...
1

Nikola Jokić postigao je triple-double u pobjedi Nuggetsa protiv Philadelphije (126-110), a Bojan Bogdanović utrpao je 21 poena u porazu Indiane protiv Memphisa (106-103). GSW su srušili Boston (115-111)

VIDEO

U NBA-u ništa novo, Bojan Bogdanović nastavlja rešetati!

U najnapetijoj utakmici večeri između Memphisa i Indiane, naš Babo postigao je 21 poen. Ipak, ni to nije bilo dovoljno Indiani koja je izgubila 106-103. Gosti nisu mogli protiv Mikea Conleya i Jarena Jacksona koji su kombinirano postigli 42 poena.

Bojan Bogdanović preuzeo je naslovnu ulogu u svojoj momčadi nakon teške ozljede Victora Oladipa, a iako je koš Memphisa dobrano natrpao, nije ga išao šut za tri poena, tek 1-6 gađala je naša Beretta.

San Antonio Spursi u gostima su srušili New Orleans Pelicanse sa 126-114. Kod Spursa najbolji su bili LaMarcus Aldridge s 28 poena, Rudy Gay s 22 ubačaja, tri asistencije i 11 skokova te Pau Gasol koji je zabio 13 poena i ugrabio devet skokova. Pelikani su kao i puno puta ove sezone išli na pogon samo dvojice igrača pa je tako Jrue Holiday ubacio 29 poena, a pratio ga je Jahlil Okafor s 24 poena i 15 skokova.

Derbi večeri igrali su Boston Celticsi i Golden State Warriorsi. Aktualni prvaci srušili su Boston u TD Gardenu sa 115-111. Najbolji kod Warriorsa bio je Kevin Durant koji je zabio 33 poena uz tri asistencije i devet skokova, a pratio ga je Steph Curry s 24 poena, tri asistencije i tri skoka. Boston je išao na pogon Kyrieja Irvinga koji je zabio 32 poena uz deset asistencija i šest skokova. Pobjeda Warriorsa posebno je značila treneru Steveu Kerru koji je postao trener koji je najbrže došao do 300 pobjeda u NBA ligi.

Denver Nuggetsi nastavljaju svoju sjajnu sezonu. Srušili su Philadelphiju sa 126-110. Nikola Jokić ostvario je triple-double (sedmi ove sezone), imao je 32 poena, deset asistencija i 18 skokova za 33 minute igre. Kod Phile je najviše zabio J.J.Redick koji je stavio 22 poena. Nuggetsi su novim slavljem zadržali drugo mjesto Zapada s omjerom 33-15 i opasno dišu Warriorsima za vratom koji su na 35-14.

Portland Trail Blazersi očekivano su dobili Atlanta Hawkse sa 120-111. Najbolji strijelac susreta bio je Atlantin rookie Trae Young koji je stavio 30 poena, dodao osam asistencija i imao dva skoka, dok je kod Portlanda najbolji bio C.J.McCollum s 28 poena, 10 asistencija i 10 skokova. Portland je pobjedom zadržao četvrto mjesto Zapada, dok je Atlanta tek 12. na Istoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja