Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bacite ih na smetlište, ti bolidi za ništa drugo nisu...

Bacite ih na smetlište, ti bolidi za ništa drugo nisu...
1

Potpuno smo krivo protumačili nova pravila i nemamo bolid dovoljno brz za pobjedu, a kamoli za naslov prvaka, priznali su u Mercedesu

VIDEO

Felipe, molim te uspori. Nemaš dovoljno benzina za cijelu utrku. Malo smo se preračunali, upozorio je trkaći inženjer Ferrarija Felipea Massu 15 krugova prije kraja Velike nagrade Španjolske.
- Da usporim?! - u nevjerici je uzviknuo aktualni viceprvak Formule 1. Nekoliko krugova kasnije Massa je bez borbe ispred sebe propustio Vettela i Alonsa. Tragikomična situacija s kraja utrke u Barceloni nije iznimka za talijansku momčad. Ferrari je prespor, inženjeri rade početničke pogreške, a Massa i Kimi Raikkonen nemoćno gledaju konkurenciji u leđa. Isto vrijedi i za preostala dva velikana Formule 1, McLaren-Mercedes i BMW.
- Budimo iskreni. Potpuno smo krivo protumačili nova pravila i nemamo bolid dovoljno brz za pobjedu, a kamoli za naslov prvaka - izjavio je sportski direktor Mercedesa Norbert Haug. Brawn GP i Jenson Button potpuno su zasjenili najveće favorite. Tijekom prethodnih devet godina u Formuli 1 Button je pobijedio samo jedanput. U sezoni 2009. Britanac je već četiri puta prvi prošao kroz cilj. I dok se Massa realno oprostio od borbe za naslov, u BMW-u još vjeruju.
- Još možemo biti prvaci. Idemo od utrke do utrke - izjavio je šef BMW-a Theissen. Do sada su prikupili šest bodova. Loš početak.
41 BOD
Jenson Button prikupio je dosad više bodova nego McLaren, Ferrari i BMW zajedno.
13 BODOVA
Od velike trojke McLaren-Mercedes pokazao je najviše, no još premalo. Lewis Hamilton s ovim će bolidom teško obraniti naslov svjetskog prvaka Formule 1.
6 BODOVA
Predsjednik Ferrarija Montezemolo napao je Michaela Schumachera, a Raikkonen “nesposobne inženjere”. Ferrari polako “puca po šavovima”.
6 BODOVA
Idemo po titulu, euforično su iz BMW-a najavljivali uoči nove sezone. Nakon pet utrka za Brawn GP-jem zaostaju 62 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz