Obavijesti

Sport

Komentari 7

Badelj i Antolić pomažu teško bolesnom prijatelju Tihomiru

Badelj i Antolić pomažu teško bolesnom prijatelju Tihomiru
3

Prijatelj i susjed Milana Badelja i Domagoja Antolića Tihomir Stančić teško je bolestan i čeka operaciju u inozemstvu te mu je potrebna financijska pomoć

VIDEO

Tihomir Stančić (25) prije nekoliko godina teško je obolio te je 2010. bio na operaciji tumora na desnoj zdjelici. Nakon dvije godine tumor se vratio te su uslijedile tri nove operacije. 

Mišljenje medicinskih stručnjaka je da je jedino rješenje operacija u inozemstvu. Prema zadnjim liječničkim dijagnozama Tihomiru će biti amputirana noga, uz mogućnost gubitka nekih tjelesnih funkcija (mokrenje), te će biti podvrgnut psihosocijalnom tretmanu uz fizikalnu rehabilitaciju. 

Tu su se u priču uključili Tihomirovi susjedi Domagoj Antolić, Milan Badelj, Antolićevi roditelji, susjedi i ostali mještani zagrebačkih četvrti Gajnica i Stenjevca.

- Uz mene je stala cijela momčad Dinama i odlučili smo iz naše, interne, blagajne dio novca proslijediti Tihomiru za liječenje. Zahvalio bih cijeloj momčadi - rekao je Domagoj Antolić.

U akciju se uključio još jedan poznati dečko iz Gajnica, Milan Badelj.

- Tihomir mi je susjed, znam ga praktički od rođenja. Pozivam sve ljude dobre volje da se pridruže akciji. Tihomire, cijeli kvart stoji iza tebe - poručio je Milan Badelj.

Stoga će se u subotu, 26. travnja, na SRC Ponikve održati humanitarni malonogometni turnir za liječenje Tihomira. Turnir počinje u 9 sati, a nakon toga, u 16.30 utakmicu će odigrati Trešnjevka i Ponikve. Ulaznica je 10 kuna, a sav prihod ide za liječenje Tihomira.

- Pomozimo Tihomiru - pozivaju prijatelji.

DONACIJE SE UPLAĆUJU ŽIRO-RAČUN ZAGREBAČKE BANKE: HR3423600003113002910

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta