Obavijesti

Sport

Komentari 19

Badelj na Mandžukića: Želimo vratiti Bayernu za onu sramotu

Badelj na Mandžukića: Želimo vratiti Bayernu za onu sramotu
1

Kada su ove dvije momčadi posljednji put igrale, HSV je teško poražen 9-2, pa bi sada rado vratili dio tog duga. Danas će igrati prijateljsku utakmicu na turniru

VIDEO

Posljednji put kada su se na terenu susrele ove dvije momčadi, HSV nikako nije dobro prošao, a Bayern im je napunio mrežu s nevjerojatnih devet golova. Sada će se imati prilike revanširati na turniru gdje igraju i dvije Borussije, a domaćin je Gladbach. Što se pak same momčadi Hamburga tiče, njihov je sportski direktor iznimno zadovoljan s poslom kojeg su dosad napravili:

- Utakmicama u Karntenu i onima na Nordcupu pokazali smo da smo dobro ušli u sezonu i sada moramo nadograđivati na ono što smo dobro napravili. Protiv Anderlechta momčad je pokazala mnoge dobre osobine, a mogu samo pohvaliti i novopridošle igrače, koji su se vrlo brzo prilagodili na momčad - rekao je Oliver Kreuzer.

Što se samog sljedećeg dvoboja tiče, i sam Kreuzer zna da bi bilo jako dobro za njegovu momčad i njihovo samopouzdanje kada bi izašli kao pobjednici:

- Ovakve utakmice ne mogu se uspoređivati s onima iz Bundeslige, ali postoji uzbuđenje. Uostalom, svi se sjećamo kako smo prošli posljednji put kada smo igrali protiv njih, pa nam je ostao osjećaj da smo im pomalo ostali dužni.

Momčad Bayerna polako ulazi u konačnu fazu priprema. I njihovi igrači svjesni su da su im sada jako potrebne utakmice kako bi testirali sve ono što su uvježbavali:

- Ovakve su nam utakmice idealne, kako bismo vidjeli na čemu smo, točnije koliko imamo automatike u igri - rekao je Thomas Müller, koji će sasvim sigurno biti u prvom sastavu.

Koliko god da su dobro odradili dosadašnji dio pripremnih dvoboja s pobjedama protiv niželigaša, iskusni Daniel van Buyten upozorava kako oni i dalje ne trebaju od sebe tražiti maksimum:

- Ne smijemo zaboraviti kako smo i dalje usred ljetnih priprema. I dalje postoje dani kada se tijekom treninga toliko umorimo da na kraju ne igramo na maksimumu.

Što se tiče njihovog kadra prije spomenutog turnira, Pep Guardiola može računati na većinu, ali ne i na sve igrače iz svoga kadra. Mario Götze i Holger Badstuber i dalje su ozlijeđeni, dok su se Javi Martinez, Luiz Gustavo i Dante tek prije dva dana vratili s odmora, pa nisu u stanju odmah nastupiti na terenu. Osim njih, teško da ćemo na terenu moći vidjeti i Bastiana Schweinsteigera, koji se tek u srijedu ovoga tjedna priključio momčadskim treninzima.

  • PRIJATELJSKA UTAKMICA: HSV - Bayern, 18 SATI

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...