Obavijesti

Sport

Komentari 21

Badelj obećao: Ovo nije moja zadnja utakmica na Maksimiru

Badelj obećao: Ovo nije moja zadnja utakmica na Maksimiru
1

Dinamovi igrači nakon susreta nisu skrivali oduševljenje. Euforičan je bio i golman Dinama Ivan Kelava koji je primio tek drugi gol u sezoni, ali i kapetan Milan Badelj

VIDEO

Nakon uvjerljive pobjede Dinama nad Malmöm, vrijedne Lige prvaka Dinamovi igrači nisu skrivali zadovoljstvo povijesnim rezultatom, ali ostajući ipak sabrani uoči uzvrata koji ih čega u utorak u Švedskoj.

- Ušli smo u utakmicu s namjerom da riješimo što više u Zagrebu jer nismo znali kako će biti na uzvratu, mislili smo da će biti zeznuto. Zabili smo četiri gola u našoj najvažnijoj utakmici i mislim da to dosta govori. Hvala navijačima što su došli u tolikom broju. Eto, sve je bilo super - rekao je kapetan 'modrih' nakon susreta.

- Krstanović je dobro igrao. Nije zabio, ali dobro je igrao, imamo bogatu klupu i to se osjeti, imamo svježinu - komentirao je jedinog napadača koji večeras nije uspio zabiti Badelj.

- Događale su nam se i neke gluposti u prošlosti nakon dobrog rezultata, ali vjerujem da ovog puta neće biti tako jer na uzvrat idemo bez respekta kao danas - najavio je Milan Badelj, koji je na pitanje o svom odlasku s Maksimira i posljednjoj utakmici odigranoj u dresu 'modrih' ipak odgovorio s malo oklijevanja.

- Ovo nije moja posljednja utakmica na Maksimiru, mislim da nije - rekao je kapetan 'modrih' za kojeg stižu ponude velikih europskih klubova.

- Stvarno velika noć i velika pobjeda za sve nas i sve navijače - bio je presretan i autor dva večerašnja gola, Brazilac Sammir.

- Mislim da sam zaslužio danas da zabijem dva gola jer sam dobro igrao, ali hvala ide i svim igračima što smo pobijedili - poručio je svima koji su ih bodrili igrač.

 - Pobjeda je naša, nema veze za 18. minutu, mislim da smo ovom partijom kupili navijače i hvala što su došli u ovolikom broju i da su nas ovako bodrili - rekao je i Ivan Kelava koji ne mari za primljen gol.

-Ne treba još otvarati šampanjac, ostalo je još 90. minuta u Malmöu, ali mislim da ne bi trebalo biti problema i mislim da ćemo nakon 12 godina konačno dovesti velike europske klubove na Maksimir - obećao je Kelava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom