Obavijesti

Sport

Komentari 13

Baka navijačica slomila ruku pa ostala pogledati Liverpool

Baka navijačica slomila ruku pa ostala pogledati Liverpool
1

Dorothy Adams penjala se na tribine Anfielda pogledati ogled Liverpoola i WBA-a, a onda se spotaknula i slomila ruku. No ni to je nije zaustavilo da pogleda utakmicu...

VIDEO

U proteklim tjednima na portalu 24sata pozabavili smo se najluđim navijačima u svijetu sporta. Tetovaže, posebna imena, vjernost i u starosti ili suludi potezi - sport je ove navijače odvukao preko granice uobičajenog pri iskazivanju podrške svojoj omiljenoj momčadi. Među njima je i Dorothy Adams, baka koja je i sa slomljenom rukom odgledala utakmicu Liverpoola prije nego što je pošla u bolnicu. Ovom pričom zaključujemo serijal tekstova "Najluđi navijači".

Liverpool je ovu premijerligašku sezonu otvorio vrlo loše. U prvih šest kola osvojio je tek sedam bodova, no ni takav skôr nije zaustavio Dorothy Adams, 77-godišnju navijačicu "redsa", da dođe na utakmicu sedmog kola protiv West Bromwich Albiona na Anfieldu. I ne samo to: penjući se do svog mjesta na tribini pala je i slomila ruku, ali usprkos tome odgledala cijelu utakmicu prije nego što je otišla liječniku!

- Nisam htjela propustiti utakmicu iako me je dosta boljelo. Spotaknula sam se putem, a zaštitari su mi priskočili upomoć. Zavili su mi ruku, dali mi tablete protiv bolova i rekli da će zvati hitnu, ali rekla sam im da želim pogledati cijelu utakmicu - rekla je Dorothy za Liverpool Echo.

Na njenu sreću i lakše izdržavanje boli, Liverpool je pobijedio 2-1 golovima Adama Lallane i Jordana Hendersona. Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta i skrivio dvojbeni penal za WBA iz kojeg su gosti zabili jedini gol na utakmici.

- Nakon utakmice muž me je odveo u bolnicu gdje su mi rekli da imam višestruku frakturu zgloba. Liječnik nije mogao vjerovati da sam prosjedila čitavu utakmicu s takvom ozljedom - ponosno govori baka Dorothy (77).

Koliko je potez bio nepromišljen, govori i činjenica da je vjerna Liverpoolova navijačica morala na operaciju zbog koje je i prenoćila u bolnici, ali nakon svega se ipak dobro oporavila.

Izabranici Brendana Rodgersa nakon vrlo lošeg otvaranja sezone uspjeli su malo popraviti sliku serijom od 18 utakmica bez poraza u svim natjecanjima krajem prošle i početkom ove godine, ali daleko je to od onoga što njihova navijačica očekuje.

- Nisam previše impresionirana ovom sezonom zasad. Početak je bio težak, ali nadam se da će se stvari popraviti - zaključila je vlasnica godišnje ulaznice zadnjih osam sezona, čiji suprug prati "redse" nevjerojatnih 70 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika