Sport

Komentari 19

Balakov je stigao kao spasitelj: Nećemo ispasti iz Bundeslige

Balakov je stigao kao spasitelj: Nećemo ispasti iz Bundeslige

Krasimira Balakova predstavili su u prostorijama Kaiserslauterna. Bivši je trener Hajduka otišao iz Splita u Njemačku gdje će pokušati spasiti klub od ispadanja...

Prihvatio sam ponudu Kaiserslauterna jer smatram da mogu izvući klub od ispadanja iz Bundeslige. Znam da klub ima strastvene navijače i jedva čekam početi s treninzima, rekao je sad već bivši trener Hajduka Krasimir Balakov koji je nakon utakmice protiv Rijeke otišao iz Hajduka.

- Sigurno postoji potencijal među igračima koji još nije iskorišten. Radit ćemo na dizanju samopouzdanja i pokušat ćemo posljednje šanse iskoristiti ne bi li se pomaknuli s posljednjeg mjesta u Bundesligi.

Debitirat će u subotu protiv Freiburga.

Splitski je klub sazvao konferenciju za novinare u 3 ujutro kako bi se Balakov oprostio od svih. 

- Bila mi je čast biti trener Hajduka. Ovaj grad je emotivan i pozitivno lud, a svi s kojima sam radio ostat će mi u srcu - rekao je Balakov i krenuo prema Njemačkoj.

A tamo će ga čekati težak posao. Kaiserslautern je posljednjeplasirana momčad Bundeslige.

- Balakov je pokazao da zna raditi s mladim igračima. Uvjeren sam kako će nas spasiti od ispadanja u drugu ligu - rekao je predsjednik kluba Stefan Kuntz.

Kuntz je demantirao da je klub platio ikakvu odštetu za njega. Obećao je da će ga zadržati i u slučaju izglednog ispadanja iz lige, te da će skupa raditi na budućnosti kluba.

Najčitaniji članci