Obavijesti

Sport

Komentari 52

Balakov: Koga je strah derbija najbolje je da ostane kod kuće

Balakov: Koga je strah derbija najbolje je da ostane kod kuće
2

Nismo još gotovi, ima toga još puno za napraviti, ali ono što vam mogu sada reći da ćete u derbiju vidjeti jedan drugi Hajduk, rekao je trener Balakov uoči Dinama

VIDEO

Uoči sutrašnjeg derbija atmosfera je zagrijana do maksimuma. Stadion će biti pun i biti će stvoreni svi preduvjeti za dobru utakmicu. Jednu od najvećih utakmica u svojoj trenerskoj karijeri, trener Hajduka Krasimir Balakov očekuje bez previše nervoze.

- Već sam vam odgovorio na slična pitanja. Tko je nervozan ili da ga je strah ovakve utakmice najbolje da ostane kod kuće. Da je mene bilo strah ne bih iz Bugarske stigao do Splita - kaže Balakov i dodaje kako su njegovi igrači spremni za ono što ih očekuje.

- Najvažnije je da budu koncentrirani, motivirani, da pokažu karakter i želju za pobjedom. Ako tako bude nema straha za bodove.

Balakov se nasmijao kada smo ga pitali hoće li protiv Dinama igrati otvoreno na pobjedu ili će čekati strpljivo grešku protivnika.

- Mi smo i protiv Barcelone igrali na pobjedu pa ćemo igrati i protiv Dinama i svakoga drugoga. Ubuduće me slobodno više nemojte pitati ovo pitanje. Slobodno napišite kao sam vam odgovorio da igramo na pobjedu - rekao je dobro raspoloženi Balakov i dodao:

- Ako igrači ispune sve što ja od njih tražim, 99.9 posto ćemo ih pobijediti.

Balakov je poručio navijačima da budu Hajdukov 12. igrač kao i dosada, te da budu strpljivi jer se derbiji ne rješavaju u prvim minutama.

- Tri mjeseca sam tu, puno je promjena u našim redovima, idemo korak po korak i gradimo našu atmosferu i momčad. Nismo još gotovi, ima toga još puno za napraviti, ali ono što vam mogu sada reći da ćete u derbiju vidjeti jedan drugi Hajduk. 

Za kraj je Balakov uputio poruku svima koji su se u zadnje vrijeme bavili odnosima na relaciji Split-Zagreb.

- Za tri mjeseca koliko sam ovdje vidio sam i upoznao sve. Znam kako liga funkcionira...Za sve u hrvatskom nogometu bi bilo najbolje da pobijedi sport, da pobijedi nogomet, da to bude spektakl bez incidenata, da svaki igrač ostaviš srce i dušu na terenu. Drago mi je da smo mi i Dinamo uspjeli smiriti stvari, najvažnije je da djeca i ljudi dođu na stadion, bez loše atmosfere u glavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković