Obavijesti

Sport

Komentari 48

Balakov najavio: 'Protiv Istre ćete vidjeti jedan novi Hajduk'

Spremni smo, motivirani i koncentrirani da odigramo dobru i atraktivnu utakmicu već protiv Istre. Prva utakmica je uvijek važna, najavio je nastavak prvenstva Balakov

VIDEO

Trener Hajduka Krasimir Balakov uvjeren je da je njegova momčad spremna i motivirana da pokaže novo lice u proljetnom dijelu sezone.

- Spremni smo, motivirani i koncentrirani da odigramo jednu dobru i atraktivnu utakmicu već protiv Istre. Prva utakmica je uvijek važna, jer ako ostavimo dobar dojam, bit će to dobro za sve. Ne samo za igrače i nas u stožeru, nego za cijelu atmosferu i samopouzdanje cijeloga kluba – kaže trener Hajduka, koji prvi put nakon dugo vremena nije odigrao probnu utakmicu, nije predstavio javnosti novu momčad.

- Žao je i meni što nismo igrali protiv Šahtara, uvijek je dobro kad imaš jednu ozbiljnu provjeru uoči sezone. Ali imali smo zato tri-četiri dobre provjere u Turskoj, vidjeli smo što možemo, što ne možemo. Siguran sam da će navijači vidjeti jedan novi, drugačiji Hajduk.

Balakov je s puno respekta govorio i o momčadi Pule.

- Obnovili su momčad uoči nastavka sezone. Uvijek se očekuje da naši protivnici na Poljudu igraju defanzivno, da se zatvore u bunker, ali ja kad pogledam Pulu, to ne očekujem. Kupili su Bačelića iz Šibenika, koji je ofanzivan, Anđelković radi dobar posao u sredini, Milić i Sušić su ofanzivni bekovi. Poznajem i njihovog trenera, koji je ambiciozan i kvalitetan. Oni nemaju što izgubiti na Poljudu, sigurno je da će biti motivirani i otvoreni. Moje je mišljenje da će gledatelji vidjeti dobar nogomet – kaže Balakov, koji također željno iščekuje što će njegovi mladići prikazati na 'zelenom tepihu', kako se izrazio.

- Imamo potencijal, igramo motorično, vjerujem da imamo i kvalitetu. No to igrači moraju pokazati na terenu, ne mogu ja igrati i davati golove. Vidjet ćemo sutra, imam dobar osjećaj. Znate kako je ovdje, mogu doći novi trener i deset novih igrača, ali naše navijače ne zanima ništa osim pobjede. Za to smo se spremali cijelo vrijeme.

Dolazak Mate Neretljaka za Balakova je najpozitivniji događaj u Hajduku u ovoj godini.

- Mato je zajedno s Andrićem zatvorio rupu koju smo imali, stvorila se hijerarhija i resperkt, autoritet u svlačionici. Ja sam kao trener zadovoljan što je stigao, njegov dolazak jedna je od najpozitivnijih stvari koje su se dogodile u Hajduku u ovoj godini.

O Dinamu, kaže, ne razmišlja...

- Što da vam kažem? Šest bodova je šest bodova. Ne komentiramo ni Dinamo, ni njihovu prednost od šest bodova. Imamo mi dovoljno naših problema na koje smo bili koncentrirani, ni sekundu nismo razmišljali o Dinamu, Dinamo nas ne zanima – tvrdi Balakov, a na pitanje koliko bodova planira osvojiti do kraja sezone odgovara:

- Ima još 13 kola, po tri boda, znači 39.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi