Obavijesti

Sport

Komentari 34

Balakov uoči HNL-a: Nemam tremu, ovo će biti novi Hajduk

Balakov uoči HNL-a: Nemam tremu, ovo će biti novi Hajduk
1

Hajduk u utorak na Poljudu dočekuje Šibenik. Trener Splićana Krasimir Balakov sastao se s čelnicima Torcide te ih pozvao na strpljenje uoči sutrašnje utakmice...

VIDEO

Uoči otvaranja nove sezone i sutrašnje utakmice protiv Šibenika na Poljudu, trener Hajduka Krasimir Balakov sastao se s čelnicima Torcide. 

- Tražio sam sastanak. Pozvao sam ih na strpljenje. Znam kakva je atmosfera na Poljudu, no znam i da većina momčadi na Poljudu igraju bunker pa sam ih pozvao da imaju strpljenja dok taj bunker ne probijemo – pojasnio je Balakov i dodao:

- Bilo bi dobro za utakmicu i navijače da se Šibenik dođe nadigravati, no ne znam baš hoće li. Gledao sam ih protiv Splita, vodi ih iskusan trener, vidi se da poznaju sve defenzivne sisteme, imaj dobrog golmana Blaževića, interesantnog veznjaka Bačelića... Ne smijemo ih nipošto podcijeniti.

Trener Splićana debitirat će pred 10-15.000 gledatelja, koliko ih se očekuje u prvom ogledu. 

- Nemam tremu, nije mi prvi put. Koliko ono Poljud može primiti, 35.000? Pa 10 -15.000 je malo, moramo zaslužiti da ih bude i više – poručuje Balakov te dodaje kako će gledateljima predstaviti drugačiji Hajduk. 

- Moj Hajduk će se koncentrirati samo na svoju igru, ne zanima nas kako igraju protivnici. Dobro smo radili, spremni smo, sada je sve u glavama igrača, koji to što smo radili moraju interpretirati na terenu. Najviše promjena bit će u igri ¨kad nemamo loptu¨, to je u prošlosti bilo loše i na to smo dosta energije potrošili. Momčad koja ima uspjeha, može u utrci za prvaka igrati i na emocije, no mi nemamo uspjeha i moramo imati mirnu glavu i koncentraciju. To je najvažnije. 

Do kraja prijelaznog roka još je mjesec i pol, no Balakov ne vjeruje da će imati prigodu pojačati momčad. 

- Imamo mjesta na listi Uefe za još tri igrača, no vrlo je teško da će netko doći. Kad bih mogao birati, uzeo bih jednog fantazistu, nekoga tko bi nam omogućio da igramo u sistemu romba u vezi. No takvoga je teško naći. 

Stoke 'špijunira' Hajduk

Iz Hajduka su izvijestili novinare kako će predstavnici Stokea doputovati na Poljud kako bi vidjeli Hajduk protiv Šibenika. 

- Neka dođu, nemamo što kriti – ravnodušan je Balakov. 

- Nije sve u gledanju protivnika. Barceloninu igru do u detalje secira cijeli nogometni svijet i opet im nitko ne može ništa - rekao je.

Premda nije želio govoriti o gostovanju Barcelone, Balakov se prisjetio da je igrao protiv njih na oproštaju Stoičkova. 

- Bila je sjajna atmosfera na stadionu, mislim da smo odigrali neodlučeno. Ali nemojte me ništa pitati o Barceloni i Stokeu. Nama je za sada najvažnija utakmica protiv Šibenika. 

Glasnogovornik Hajduka Ante Bilić objavio je kako je za gostovanje Barcelone stiglo 460 zahtjeva za novinarske akreditacije, a mjesta ima za samo 130. Također, dodao je kako na sutrašnju utakmicu stiže čak sedam novinara iz Šibenika. 

- U Šibeniku ima sedam sportskih novinara? – začudio se Balakov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku