Obavijesti

Sport

Komentari 25

Baleu prošla tek tri dodavanja: Hrvati sjajni, ali moramo dobiti

Baleu prošla tek tri dodavanja: Hrvati sjajni, ali moramo dobiti
1

Ako dobijemo, bit ćemo u dobroj poziciji. Ne možete reći da morate pobijediti protiv momčadi poput Hrvatske, rekao je velški izbornik Ryan Giggs nakon remija u Slovačkoj (1-1)

VIDEO

Dok je Hrvatska dominirala protiv Mađarske na Poljudu, Wales se mučio protiv Slovačke u Trnavi (1-1). Ni 15 udaraca po golu i šest u okvir Otočanima nije bilo dosta za pobjedu, a u nedjelju očekuju "vatrene" u Cardiffu (20.45).

Pokretanje videa...

Živjela Hrvatska 00:19

Kiefer Moore, igrač Wigana, doveo je goste u vodstvo u 25. minuti prvijencem u debiju u službenoj utakmici za reprezentaciju, a izjednačio je Juraj Kucka u 53. Slovačka je tako zadržala drugu poziciju u skupini E s 10 bodova, tri manje od Hrvatske, jednim više od Mađarske i tri od Walesa, koji ima i utakmicu manje.

- Ovo je dobar rezultat. Nije sjajan. Glavno je da nismo izgubili. Znali smo da smo bolji u međusobnom omjeru sa Slovacima ako remiziramo i da se to gleda. U pristojnoj smo poziciji - rekao je Gareth Bale, prvo ime Velšana.

Iako je triput pucao po golu Slovaka, pri čemu je glavom pucao i u prečku uoči vodećeg gola, Gareth Bale odigrao je jako slabu utakmicu.

Statistika govori da je imao samo tri točna dodavanja u deset pokušaja i dva od pet uspješnih driblinga, a čak je 15 puta izgubio loptu!

- Nedjeljna utakmica bit će jako važna i moramo pobijediti. Znamo da ćemo biti drugi u skupini ako pobijedimo zbog boljega međusobnog omjera sa Slovačkom. Hrvatska je fantastična momčad s fantastičnim igračima. Znamo da će biti teško, ali naši navijači će nas bodriti i nadamo se da ćemo im dati razloga da se vesele - zaključio je Bale.

Juventusovac Aaron Ramsey propustio je ogled u Trnavi zbog ozljede, ali trebao bi biti spreman za meč koji "vatrenima" može donijeti izravan plasman na Euro mjesec dana prije kraja kvalifikacija.

- Jako su male razlike u ovoj skupini. U nedjelju je jako važna utakmica. Bit će sjajna atmosfera i ne mogu je dočekati - rekao je izbornik Walesa Ryan Giggs.

Bale je dobio udarac, no trebao bi biti spreman, a Ethan Ampadu iz Leipziga, koji je zamijenjen u 58. minuti, trebao bi propustiti ogled jer nema puno utakmica u nogama i osjeća se umorno.

- Moramo li pobijediti? Naravno da to želimo, još možemo osvojiti devet bodova. Ako dobijemo, bit ćemo u dobroj poziciji. Ne možete reći da morate pobijediti protiv momčadi poput Hrvatske, ali igramo kod kuće, imamo dobar omjer na domaćem terenu i veselim se toj utakmici - zaključio je Giggs za BBC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve