Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bale je naš 'special one': Malo igrača na svijetu je kao Gareth

Bale je naš 'special one': Malo igrača na  svijetu je kao Gareth
1

A SAD "KOCKASTI" Već razmišljam kako pobijediti Hrvatsku. Još nisam pronašao formulu, ali imam još nekoliko dana, kaže izbornik Coleman uoči ogleda u Osijeku

VIDEO

Wales je ponovno moćan. Još se možemo plasirati na Svjetsko prvenstvo. Pobjeda protiv Škotske inspiracija je za utakmicu s Hrvatskom u utorak, rekao je Gareth Bale.

Velška superzvijezda i bivši Modrićev suigrač iz Tottenhama s dva je gola spasio Wales, koji je do 81. minute gubio u Cardiffu 1-0.

- Trebala nam je ova pobjeda. Znali smo da vrijedimo više, da ne smijemo izgubiti i treću utakmicu u skupini. Već smo previše puta razočarali naciju da bismo to opet učinili - istaknuo je Bale, koji je protiv Škotske prvo zabio iz penala, a onda u 88. minuti i prekrasan gol 
s više od 25 metara.

- Inače Ramsey puca penale, ali osjećao sam da ću zabiti. Drugi gol? Nitko me nije pokrivao, pa sam opalio. Nekad uđe, a nekad ne. Ovog puta je sjajno sjela - rekao je Bale, koji će u utorak u Osijeku biti najveća prijetnja Hrvatskoj.

- On je naš ‘special one’. Ono što on zna s loptom, mali broj igrača na svijetu može. Ne želim na njega stavljati prevelik pritisak, no protiv Hrvatske će ponovno morati biti briljantan ako želimo pobijediti - rekao je velški izbornik Chris Coleman, koji je protiv Škotske ostvario prvu pobjedu otkako je preuzeo reprezentaciju.

Izgubio je u prethodne četiri utakmice.

- Osjećam veliko olakšanje. Sad će biti lakše. No nisam bolji izbornik nego prije - dodao je Coleman okrenuvši se odmah dvoboju s Hrvatskom.

- Već razmišljam što moramo napraviti da bi pobijedili Hrvatsku u Osijeku. Još ne znam, Hrvatska je ipak jedna od najboljih svjetskih reprezentacija. Valjda ću idućih dana nešto smisliti - istaknuo je zadovoljni Coleman.

Dobra vijest: Ramsey zbog žutih kartona ne može igrati

Wales će u Osijeku biti jako oslabljen. Protiv Škotske je Aaron Ramsey zaradio drugi žuti karton te nogometaš Arsenala u utorak neće moći igrati protiv Hrvatske.

- Šteta, Aaron nam je važan igrač - rekao je izbornik Chris Coleman, koji je Ramseyu prije utakmice sa Škotskom oduzeo kapetansku vrpcu kazavši da nije dovoljno zreo za nju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti